Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a11r30a 20R64a92n22k

28. 8. 2014 0:55

http://www.bbc.com/news/world-europe-28934213

Jeden z hochu promluvil.....doufam, ze neskonci na Sibiri;-)

1 0
možnosti
Foto

J50i60r87i 42B15i98l46i32n10a

27. 8. 2014 19:22

Jeste by ten zajezd mohl byt doplnen setkanim se zajatym ruskym vojackem bez insignii na uniforme, ktery na uzemi Ukrajiny po zuby obrojen zabloudil. Nejspis v mlze..... To ma zase Putin a jeho poskokove ostudu. 

Cetl jsem ted na BBC, ze se ruske matky vsech tech vojaku kteri zahadne zahynuli nebo byli zraneni "na cviceni" zacaly davat na socialnich sitich dohromady a kladou neprijemne otazky. Putin bude asi muset vypnout internet. Stejne na jeho cenzure uz delsi dobu pracuje.

Anebo se proste prizna, ze na Ukrajinu ty vojaky a techniku posila. Jeho privrzenci ho za jeho "takticke lzi" budou jeste obdivovat a jeho zlociny ospravedlnovat.

1 0
možnosti
PB

...... bych očekával, že bude dcérka v maskáčách a s kalachem rajtovat v prní linii jako správná vlastenka a vona si z tej srandovní války udělala byznys ! ,- tak ešivá toto míní EU krmit z našich daní, tak atˇse dou pěkně vy..... !!!

0 2
možnosti
MD

Prave jsem zazil, sice maly, ale prece jen sok z nedostatku vlastni fantazie. Cekal bych leccos, ovsem tohle me nenapadlo. Tak za ten sok mimoradna karma a jeste v ramci jeho doznivani si dovolim netradicne preposlat odkaz na tento clanek dal.

3 2
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.