Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J84a50r14a 66R59a41n53k

24. 6. 2014 23:35

Jste na spatnem miste, Vase misto je v RuskuRv

0 0
možnosti
LN

..kde se tu se vzal....samozvaný ruský všeználek....

1 0
možnosti
VH

autor: co se také pokusit si povšimnout únosů ukrajinských novinářů a zahraničních pracovníků třeba Červeného kříže, které mají na svědomí ruští teroristé na východní Ukrajině? o co třeba zmapovat situaci ruských opozičních novinářů v Rusku?

5 0
možnosti
PB

..... tož to pořádně zmapujte sám, co Vám v tom brání ?! 

(nenapovídat, - autor píše o jiném, zajímavém tématu)

0 0
možnosti
RH

Z čeho vycházíte v domnění, že novinář nemůže porušit zákon?

2 0
možnosti
JM

Může, pochopitelně, jako každý občan. Ale představte si, že podobný seznam s podobným osazenstvem / novináři / vydá FSB.............:-)

2 0
možnosti
VL

To, že někoho hledá policie (nebo služba bezpečnosti - nebo jak se to jmenuje) není ještě porušení presumpce neviny. Třeba je hledá jako svědky určitých událostí a třeba má podezření že se něčeho účastnili. Nakonec Rusko požádalo dokonce o vystavení mezinárodních zatykačů a ani to není a nemůže být porušením presumpce neviny. O vině bude muset rozhodnout soud a to možná i soud mezinárodní. Toto jsou běžné věci a někdy i tanečky, které se při takových nešťastných událostech prostě dějí. Divím se, že zkušený člověk jako Vy, toto neví! Možná je to záměr nevědět a záměrně ohlupovat!

Jiná věc je, že tu je skupina lidí, kteří nikde nebyli, ale mají jasno o vině a nevině jednotlivých aktérů těchto nešťastných událostí na Ukrajině. A pak tu máme i skutečné šílence, kteří by si přáli vidět vtrhnout jakési vraždící hordy šílenců do Evropy, popř. srovnat Kyjev se zemí a to jen proto, že v současné době nedostávají od státi tučné peníze za sezení v parlamentu nebo v senátu a myslí si, že někdo sedne na lep jejich "revolučnímu" šílení a někam je zvolí.

Matlají se tady dohromady teroristi s fašisty a nacisty. Vinnými jsou USA, EU a Bůh ví kdo další. Samozvaní politologové vymýšlejí přhlouplé teorie spiknutí. A přitom to je o nezměrných ziscích ruských a ukrajinských oligarchů, kteří si ze svých zemí udělali dojné krávy a teď potřebují krví a bordelem zastřít svoje gaunerství!

5 0
možnosti
JM

Ano, ano a ještě jednou anoR^ a stádo se postaví na jednu ze stran a bude nenávistně hýkat.

1 0
možnosti
IH

Putin během událostí na Krymu a Ukrajině už vyznamenal přes 300 novinářů. Za co ta vyznamenání asi tak dostali?

A jestli to dostali za informace, jak objektivní asi ty údaje byly?

4 0
možnosti
PB

.....mňo, tak v dekretech o udělení maj v kolonce jako důvod uvedeno "Charóšaja rabóta", - za co jinýho by to asi dostali ? Enem škoda, že se u nás nevyznamenávaj novináři, - asi špatně pracujou:-( !

0 0
možnosti
JF

J73a87n 85F60r38o36l84í74k

24. 6. 2014 9:11

Proč se jako Rus vyjadřujete k událostem v cizí zemi? M.j. egyptská vláda udělala obdobný krok a odsoudila k nepodmíněným trestům novináře z Al-džazíry. Dokonce i Australana.

4 3
možnosti
JM

A vy jste se teď vyjádřil k čemu? Pochopitelně, pokud jste Egypťan, tak se hluboce omlouvám;-D;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.