Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...cipljonka vzali...

...arestavali....

...kazali pasort pakazať...

0 0
možnosti
JR

J90a79r72a 28R82a12n82k

19. 7. 2014 7:27

Skoda, ze zrovna v teto dobe musime cist blog psany Vami, na ceskem serveruRvRv

1 0
možnosti
JM

Golubcik sivooky, prisel z daleke zeme kazat nemytym stredoevropskym primitivum Pravdu.ru.

0 0
možnosti
JM

J97i24r90i 56M54a69l96i85n78a

18. 7. 2014 22:19

Podle Douga Richardsona z magazinu Jane's weekly pracuje BUK obvykle ve spojeni s radarem a velitelskym stanovistem. 

Pokud pracuje samostatne, ma omezenou kapacitu a nemuze napriklad odlisit vojensky cil od civilniho letadla.

Rusti kovbojicci to zase pekne podelali…..

2 0
možnosti
MB

Ano správně nelze věřit všemu ani Obámovi ani zveřejněné komunikaci, důvěryhodné je jen to co vymyslí Putinův pošuk u piva v kuchyni nebo propaganda na serverech .ru určená pro vychlastaného ruského mužika. ;-D

4 1
možnosti
Foto

Hlupáci budou velice, ale opravdu velice zklamáni, až se ukáže pravda !

2 4
možnosti
JL

Hezky se ten průser snažíte vokecat.

4 1
možnosti
DM

Vypada to, ze autor ma nasobne vice argumentu nez vy. I kdyz takhle je to asi spatne receno, neb nasobenim vasi nuly argumentu vznikne zase jen nula.

0 0
možnosti
JM

J76i76r95i 42M85a64l52i76n24a

18. 7. 2014 19:58

Jo, minutu ticha za tech 298 nevinnych obeti drzet muzeme …………………………………………. asi tak….. :-(

A ted si o tom popovidejme bez Kondakova mlzeni, polopravd a lzi.

Letadlo nesestrelila ani ruska, ani ukrajinska armada. Sestrelili ho rusti separatiste.

Tech usvedcujicich telefonnich zaznamu existuje nekolik a je z nich patrne, ze se pocatecni radost nad sestrelenim ukrajinskeho An-26 meni v hruzu pri pohledu na mrtve civilisty, vcetne deti.

Ruske separatisty usvedcuje i chlubive prohlaseni jejich "ministra obrany" a valecneho zlocince plukovnika Strelkova (bytem v Moskve) ktery se napred chlubi sestrelenim Antonova, jen aby pak zdesene zalezl jako krysa.

Kdyz Kondakov pise o nedostatku vycvicenych obsluh pro raketovy system BUK, tak docela obycejne lze. Ten system je uz v provozu nekolik desitek let a pocet byvalych vojaku zakladni sluzby kteri ho ovladaji musi jit na Ukrajine i v Rusku do desetitisicu….. Ja sam bych jeste dnes mohl jako byvaly "zakladak" ovladat protiletadlovy SAM system Dvina. Pritom BUK je mnohem modernejsi a diky pocitacum na ovladani snadnejsi. Posledni otazkou cele tragedie ted uz jenom je, zda ukrajinsti Rusove BUK ukoristili, nebo dostali od Putlera. Fakt, ze existuji zabery jeho prevozu zpet do Ruska (s dvema chybejicimi raketami) svedci spise pro tu druhou moznost. Rusti separatisticti zlocinci to zvorali, tak jim Vladimir Hitlerovic hracku zase vzal. Vina za smrt tech nevinnych lidi pada na jeho hlavu, na hlavy ruskych separatistu a na darebaky, kteri jejich zverstva i agresi proti Ukrajine ospravedlnuji.  Rv

5 4
možnosti

Pouze platí, že možná byl na ukrajinském území viděn pohybující se raketový systém Buk, prozatím ani neplatí, že by ho mohl řídit ruský separatista.

0 2
možnosti
JF

Ukrajinské ministerstvo vnitra dnes vyzvalo pozůstalé po obětech čtvrteční letecké katastrofy, aby zablokovali platební karty svých mrtvých blízkých. "Ruští žoldnéři" totiž podle Kyjeva na místě neštěstí prohledávají trosky malajsijského boeingu a mrtvým berou nejen cennosti a hotové peníze, ale i platební karty.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-boeing-usa-buk-0vj-/zahranicni.aspx?c=A140718_145933_zahranicni_aha#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

3 2
možnosti
SN

:-)  A PIN jim prozradí mrtvoly !!!!RvRvRv

1 2
možnosti
JF

Kecy, Kecy, Kecy terorusáku;-€;-O;-€;-O

5 5
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.