Diskuse

A nás za co?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Na pocatku valky pri anexaci Krymu se pane Kondakov ukrajinsti vojaci vzdavali. Teprve potom pochopili, ze se Putler se samotnym Krymem (stejne jako Hitler se Sudetami) nespokoji a ze proti zakernemu a prolhanemu nepriteli budou muset bojovat. 

Jsem rad, ze jim cely svet pomaha.

3 3
možnosti
PB

..... ano, snad právě proto všichni přeběhlíci přísahali věrnost RF a v současné době proti zákeřnému a prolhanému nepříteli tvrdě bojují. Jsem rád, že jim EU- US vyhlásilo sankce a zvláště pak EU za to schytala řádně po tlamě !  Ještě vypilujem pár slovních obratů a dojdeme ke vzácné shodě  !

1 0
možnosti
PB

..... nás za co ? ...za to, že nejsme schopni "umravnit " znesvářené strany, za to, že se dosud nenašel nikdo, kdo by se angažoval v mírovém urovnání konfliktu, za náš nezájem, za naše postoje, za naše názory, které v rámci unijní politiky proklamujeme a jež musí být v souladu se zájmy jůes bratrů ...... sankce EU platí od 1.8., odveta přišla za týden a všeci zainteresovaní jsou z teho na prášky...... ale próóóč ?!? To si opravdu ti kotrmelci v Bruselu mysleli, že se z nich Ivani podělaj do gatí ? .......

6 2
možnosti
ME

M54i13r17a 89E78l

7. 8. 2014 14:50

EU to jako obvykle odskáče nejvíc. A tak je to správně, soudruzi z Bruselu!

6 0
možnosti
JM

Mnohem vic to E.U. odskace, kdyz bude mit na vychode vyderacskeho Putlera.

1 1
možnosti
Foto

Pane autore, sankce samozřejmě postihnou i toho, kdo je uložil. Alternativou je regulérní ostrá válka. Tak se nám tady nezastávejte Putina a buďte rád, že se tady nestřílí. Pokud se tomu člověku nedá najevo, že nehodláme jeho choutkám jen tak přihlížet, budeme tady mít vaše bratry z Ruska ani nemrkneme.

8 4
možnosti
ME

M70i76r25a 20E53l

7. 8. 2014 14:51

Úsměvné. Asi jako když sebevrah vyhrožuje, že skočí z mostu.

5 1
možnosti
Foto

"Na začátku ukrajinské války, když protiteroristická operace dělala první kroky, beztrestně ostřelovali jednotky armády a Národní gardy Ukrajiny kontrolní stanoviště domobranců. Nebyl kladen zpočátku žádný odpor a tak se zdálo, že dotlačit a zkroutit neposlušná města Slavjansk, Doněck a Luhansk nebude velký problém."

A ti povstalci na těch "kontrolních stanovištích" byli beze zbraní???

9 1
možnosti
PF

Moc dobře víte, kdo začal střílet a zabíjet první. Ti, kdo dělali referanda to nebyli. Štve mě krátká pamět všech chytrolínů

2 0
možnosti

Hlavně vydržet a ještě přitvrdit, jen to na vás rusáky platíRv

8 4
možnosti
ZM

Dost krátkozraké.

7 2
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.