Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56i38r34i 76B51i38l19i27n42a

29. 8. 2014 23:46

Včerejší útok ruské armády na Novoazovsk nebyl začátkem ruské agrese, ale její pokračování. Důkazů už jsou desítky - od nejmodernějších zbraní v rukou separatistů, přes parašutisty zajaté 20 km od hranic, nejrůznějších svědectví i satelitních snímku až po vychloubání separatistických velitelů tím, že na jejich straně bojují ruští vojáci,

kteří se místo dovolené na pláži rozhodli jet zabíjet. 

Pravděpodobně nejúčinnější je ale asi snaha matek padlých ruských vojáků, které už zhromazdily několik stovek jmen svých synů a požadují po ruské vládě vysvětlení jejich smrti a zastavení celé té zákeřné akce.

Co mě nejde do hlavy je důvěřivost některých příslušníků českého národa, kteří po 40 letech nepříjemné zkušenosti s propagandou okupační mocností ve své prostomyslnosti věří té stejně propagandě a od těch stejných agresorů. Agresorů, které vede vysloužily agent neslavně proslulé KGB.

1 0
možnosti

J74a44r93a 53R51a75n56k

29. 8. 2014 20:42

Russian "Gold Star Mothers" Protest Sons Buried ... - Daily Kos

http://www.dailykos.com/.../-Russian-Gold-Star-Mothers-Protest-Sons-Buried-I...

13 hours ago - Russian mothers can't get answers about where their sons are. ... Brave and devastated mothers camped in President Bush's front yard in

1 1
možnosti

J90a47r28a 28R12a13n81k

29. 8. 2014 20:39

News for satellite images of russian troops on ...

The Independent

NATO: These new satellite images show Russian troops in ...

Washington Post ‎- 22 hours ago

The satellite photos appear to show Russian vehicles and troops in ... to be about 31 miles from the border crossing in Dovzhansky, Ukraine.

NATO Satellites Show Russian Troops, Armored Vehicles ...

Newsweek‎ - 1 day ago

More news for satellite images of russian troops on ukraine border

Images for satellite images of russian troops on

1 1
možnosti

...... opět lži v přímém přenosu, nehorázné lži, panika, zbabělost, .... jeden tvrdej atak na vládní jednotky a všichni měněj plínky, klečí na kolenách a volaj o pomoc .... a při tem lžou až se jim vod držky práší ! ..... pokud by to byla invaze v pravém slova smyslu, to bychom viděli inačí cvrkot, ale voni se všeci enem vyjadřujou, zaujímají postoje, US ani necekne, játra si plácá jakejsi chuj z Polska, EU drží zobák, NATO vytahuje snímky, nesnímky, nejprve je zveřejní, odpoledne už je stáhne ..... doboha, kde to sme ?!?

4 2
možnosti

J24i47ř29í 16R57a67š90k33a

29. 8. 2014 14:02

To určitě. Na Krymu také žádní vojáci z Ruska, vlastně ani jeden voják tam nebyl. A když Rusko Krym anektovalo, tak hup šup, Putin vyznamenal vojáky, kteří tam vůbec nebyli. Rusové mají zvláštní myšlení. Hold si nálepku okupantů zasloužíte a po právu.

10 1
možnosti

J35i96ř49í 42R24a63š31k29a

29. 8. 2014 14:47

Jen totální hlupák dá mínus faktům, které nakonec potvrdil jeho oslavovaný prezident Putin ;-D. Čímž potvrdil okupaci Krymu.

Jde jen o prachy a o moc. Válku nechce Rusko ani zbytek světa, jinak by ji Rusko už dávno vyhlásilo. Nemá na ní ekonomicky ani vojensky - na ní nemá nikdo (stačí se podívat kam se USA válčením dostalo pokud jde o ekonomiku země). Pár týdnů nebo měsíců to potvrvá, Ukrajina se rozparceluje, aby se velcí hráči nažrali a odnese to Ukrajina a její lid. Rusko bude zase na x let okupant, NATO si v aliančním prostředí posílí pozice a základny a pak to postupně přejde. Lidská mysl ráda zapomíná.

2 0
možnosti

...a co kdybyste už konečně šel zpátky do toho vašeho milovaného věčného a mírumilovného ruska..:???...proč jste vůbec tady...proč nejste doma...když je to tam všechno tak ideální.....???..proč jste se vůbec učil jazyk nějakého podřadnýho nárůdku ve střední evropě...???  .kterej ničemu nerozumí a na nic nemá vliv...??..

..PAČEMU TOVARYŠČ KONDAKOV.....????

7 8
možnosti

Vidím, že jste se zhlédl v nucené emigraci? Postavíme pro něj koncentrák a zůstaneme jen u rusů zde žijících nebo přidáme i čechy co mají jiný názor než vy pane Nádvorníku?

7 4
možnosti

Rozumny pristup a postoje, obsahove dobra aproximace k ukrajinske realite. Karma.

6 4
možnosti

Vůbec nepochybuji o tom, že kdyby Rusové udělali invazi na Ukrajinu, obsadili by Kyjev během jediného dne.

11 0
možnosti

To asi ne - je to přes sedmset kilometrů a ačkoliv stav cest je na východě ukrajiny méně zdržujícím faktorem než na západě - přeci jen museli by tam dojet a i autem by Vám to pár hodin zabralo - natož na tanku. Tipuji to na dva dny

2 0
možnosti

Vždyť ještě včera ráno to potvrdili ruští prezidentští poradci;-D;-D, teprve po celém dnu čekání z toho vylezla poradkyně, navíc jedna a ještě ke všemu sama řekla "domnívám se". Dnes je už z oné "poradkyně" pouhá členka rady pro lidkská práva a už i navíc členka opoziční strany dlouhodobě kritizující Putina ve všem co dělá (BTW v té strašné diktatuře opoziční kritička mimo gulag???)....nicméně novináři nechali celý den žít ty stále na hlavu padlé co věří zprávám v tom, že Ruští poradci prezidenta Putina potvrdili invazi.

Naštěstí s trochou ruštiny nebyl problém si ověřit o jakou dámu se jedná a co má za veledůležitou funkci jakož i zjistit její dlouhodobé názory a bylo jasno. Nicméně naše média záměrně směrují zemi k válce hloupou manipulací a otevřenou lží

10 1
možnosti

J88a48n 28R39á21ž

29. 8. 2014 12:35

Taky bych se tomu blábolu zasmál, kdyby nenásledoval a Obamova reakce o nutnosti zřízení základen NATO blíž k Rusku.

4 0
možnosti
Foto

M83i52l48a66n 54N36o10v90ý

29. 8. 2014 11:58

S U P E R  P O S T Ř E H Y - pěkný článek, díky za něj!:-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.