Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..za mladou boleslav...a taky za kladno.... hrával kdysi jistý Wimmer (aspoň myslím že se takto psal)....pokud útočil...řval stadion jako jeden muž "Wimmer, dej ho!"...když se mu povedlo dát gól...řvalo se.."Wimmer,dal gól!"

...co se toho problematického pokřiku týče....nemyslíte že je to spíše ekvivalent našeho třeba běžného výrazu "Doraž ho!"...???  nebo tak něco...???

0 0
možnosti
MS

Tak to o sobě říkal i herec Wimmer, že na něj spolužáci hulákali "Wimmer, dej mi korunu!" a když ji dostali, volali "Wimmer dal mi korunu !". :-)

0 0
možnosti
MS

A co si myslíte o ostravském publiku, které když je jejich hokejista (fotbalista) v šanci, řve jako jeden muž "BIJ!!!". Opravdu si myslíte, že mají na mysli, že má na hřišti někoho zfackovat ? :-P

0 0
možnosti
Foto

Měl bych se nad sebou zamyslet. Hrál jsem s dětmi "Člověče, nezlob se!" a když dcera hodila kostkou tak, že měla vyhodit z pole figurku svého mladšího bratra, řekl jsem:

"Nemaž se s tím, zabij ho!" ... a vida, co vše se z toho dá vyvozovat ...

4 0
možnosti
Foto

Jo a ještě  nějak přemýšlím, jaké hrdinství  projevili  redaktoři v Paříži.  Jakým způsobem se postavili islámským útočníkům. Snad nepovažujete za hrdinství to, že karikaturou provokovali kde koho.  Naproti tomu, co udělali Židé v prodejně košer, kteří  byli zavražděni.  Jejich vina spočívala v tom, že byli Židé. Hrdinství naproti tomu prokazují Židé v Izraeli, kteří   bojují  s islámem a brání tak i Evropu. Protože, kdyby padl Izrael, tak kdo je na řadě?

4 0
možnosti
Foto

Napsat „ Židovské soužití, nezbude nic jiného než použít příměr: Jeden za 18, druhý za dvacet bez dvou.“  To vypovídá o vás víc než dost.  Slovo KillHim, Kill Him  má několik významů anemusí vždy zabij ho a může i znamenat zahraj míček tak tvrdě, že je vrácení nemožné. Což bylo v tomto případě.  Protože nemám rád Židy, že tak se mně dokrámu hodí slovo, zabij ho. Je to to tak, že.RvRv

3 0
možnosti
JK

no Lidovky.cz  Kill Him vidi jinak, stejně jako já

1 2
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o