Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji:

Stát je děsivě neefektivní instituce. Vidíme to každý den. Teď zrovna vidíme, že stát nedokáže postavit tunel. Jak je ale možné, že mu věříme jinde? Jak nás vůbec může napadnout, že stejná instituce, stejný stát, který není schopný postavit tunel Blanka, může vychovávat naše děti? Jak to, že víme, že stát nedokáže postavit tunel, ale myslíme si, že dokáže spravovat peníze? Jak to, že věříme autorům tunelu Blanka, že spravedlivě rozsoudí naše spory? Že ochrání náš majetek?

Více na:

http://www.mises.cz/clanky/ceska-centralni-blanka-slipy-a-nase-deti-1707.aspx

0 0
možnosti
RH

Krnda říkala,  že nejzazším termínem je březen. Přidal bych ji na seznam..

0 1
možnosti
JK

Nemohu předjímat, po březnu tam bude.

2 0
možnosti
LN

..propojit slovy "pro srovnání"...výčet pražských hodnostářů...a technická dat cizozemského tunelu...to může udělat je.....viz titulek....

2 2
možnosti
JK

Neměl jste někoho z rodiny v pražském zastupitelstvu, že Vám to tak vadí?  Dal jsem to tam záměrně, jestlipak uhodnete proč?

2 0
možnosti
VN

Jsem jeden z blbečků, který využívá autorovy nabídky a smí se pod článek dopsat. Jsem jeden z blbečků, z jehož daní se celý ten cirkus platí.

0 0
možnosti
JK

Máte smůlu, dopisovat je povoleno pouze těm co tuhle obludnost schválili. To, že z Vašich daní se to platí z našich daní neovlivníme, platili bychmzas na jinou pitominu. Pokud budete trvat na svém, jak je ctěná libost, ale až tak bych se tím nechtěl chlubit, být Vámi?.

1 0
možnosti
JC

R^

Pražané si do zastupitelstva volí stejné pitomce, jako my všichni ostatní do parlamentu.

4 0
možnosti