Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...vida...já myslel že článek...který má v titulku vola...by měl bý o volovi....ale ono ne....vůl je použit jak návnada...ale píše se o něčem jiném...otázkou je ...zda v tomto případě má autor vůbec nějaké morální právo mazat za to že se diskutující nedrží tématu....ono je to ale poněkud těžké...když vlastně žádné téma není.....Rv

0 0
možnosti
LK

Bude velmi zajímavé sledovat, jak poslanci využijí aplikují kazachstánské zdravotnictví, gruzínské školství, vatikánské ústavní právo a na co narazí při kontrolách v Moldavsku a Portugalsku.

0 0
možnosti
Foto

Bilance EGAPu a ČEBu, ale zejména bilance těch, co šli na ruský trh na svou vlastní pěst ukazují trošičku jiný pohled na výhodnost obchodních vztahů. A představa, že v devadesátých letech jsme měli zůstat na ruském trhu při tehdejším divokém způsobu podnikání mi připadá, diplomaticky řečeno, poněkud akademická.

8 0
možnosti
JK

Myslím, že akademická není, protože, kloubouk dolů Rusko své závazky uznalo, a myslím, že loni je zcela umořilo? Divoké podnikání bylo dáno našimi privatizátory, privatizace měla uskutečnit pod zákonnými normami a jinak. Podniky státního výnamu " strategické" (Banky,voda,plyn, zpracování ropy, doly) měly zůstat pod většinovou kontrolou státu.

1 2
možnosti
PV

Autore! Moc pěkné a mimořádně vtipné. V odstavci, kde popisujete závistivého Kradouska, jsem se docela bavil.R^

2 11
možnosti
PK

P28a81v98e12l 81K87u31l40a

9. 4. 2015 13:39

s vámi musí být obrovská švanda ;-(

9 0
možnosti
MK

Úplně jste vynechal skupinu lidí, kteří chtějí aby Zeman do Ruska letěl a už se nevracel. A přitom je úplně nejpočetnější ...

18 1
možnosti
VK

Komosný, drazí soudruzi, zraje jako víno. Myslím, že s ním můžeme do budoucna počítat jako s perspektivním kádrem. Jsem pro, přesunout ho z rezerv mezi ostatní soudruhy. Kdo je pro?

16 0
možnosti
JK

Děkuji za podporu soudruhuR^

1 0
možnosti
Foto

Napadla mě parafráze (po návratu):

Jel jsem do Ruska jako český president a vracím se jako Putinův pacholek.

17 1
možnosti
JK

ale kolego? Co na to NATO?

2 6
možnosti
MK

R^R^R^ Líbila se mi ironie ohledně Kalouska. Musí se ztotožnit s tím, že M.Z. se při zahraničních cestách snaží pomoci hospodářství naší zemi, tedy nám všem. Jeho cesty mají tedy nejen politický, ale i hospodářský význam. Proč to nedělá Dluhoslav, který by měl mít rozvoj hospodářských  styků z titulu funkce premiéra na starosti,  nevím. Asi mu to Bílý Dům nedoporučil. Co však zcela nechápu, jsou výlety našich poslanců. Jejich úkol je sedět v parlamentu na Bruseli a schvalovat (mizrené) zákony a ne trajdat po světě a říkat vudrbá, vudršén, či bjůtiful, v  "totalitních" zemí óful. Přínosy jejich cest jsou nulové jak po politické, tak hospodářské  stránce. Ve světě jsou nulami a to si nechtěj přiznat.

7 10
možnosti
ON

A čím Zeman v zahraničí pomohl našemu hospodářství? Prosím konkrétně a ne jen všeobecné řeči.

19 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
o