Všechno špatně!

Nápad uspořádat u příležitosti velkého  biatlonového svátku v Novém Městě na Moravě, demonstraci odpůrců Norského Barnevernetu, zdá se mi   býti spíše výkříkem do tmy. Proč, to objasním hned.Jednak si myslím, že do sportovního klání nepatří politika, nebo zásah účastnické země do práv matky a dítěte, pořadatelské země.

Mnohem lepší by bylo, kdyby si příslušné České a Norské  orgány hájící práva dětí, si daly na neutrální půdě  jednoduše do držky. Posraly to totálně obě strany, nejvíce ta naše, která se probrala  a naskakovala do vlaku, který už dávno ujel.

Byl bych asi špatným Čechem, či spíše Moravákem, kdyby mě nanapadla lepší a spásnější myšlenka, než mávat do kamer transparenty v norštině a kazit tak přenos nejen doma, ale i zahraničním divákům, kterým je úplně prd, kdo je Barnevernet, nebo Michaláková.

Oni chtějí sportovní zážitek....

Jak jistě víme, opět k nám zavítají skupinky nevycválaných severských študáků. Proslýchá se, že krom Dánů, kteří projelou hrdlo, bude něco Švédů a Norů.

Zpravodajství ČT24 informovalo, že pohotovostní oddíly jsou připraveny, štíty a obušky rozdány. A co místně příslušné orgány práv dítěte? Předpokládám, že budou v pohotovosti, a jejich kanceláře budou svítit do brzkých zimních ranních hodin, jako Norský Barnevernet. Opilé Norky a Nory je třeba předat do pěstounské péče některých Českých rodin, jednak jako proti alkoholní léčbu, nebo po ozdravění genofondu , když tak poněm tolik voláme.

Jenže, jak znám naše politiky, ti jsou předem podělaní na něco podobného kývnout.

Divily by se Norské rodiny,  Jak lze i Čechách přijít o nevycválané norské děti. A pak už jen hezky výměna rukojmí za rukojmí.  Tedy 2 Norské kousky za 2 České. Nechť si Norsko užije jaké to je bojovat za své ožralé občany. Tady je to větší férovka,  než  pitomá demonstrace v Novém městě na Moravě  

Autor: Jaroslav Komosný | středa 4.2.2015 13:00 | karma článku: 15,65 | přečteno: 575x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88