Válka Ivany Čonkové

Pod názvem Moje soukromá Válka Ivany  Čonkové, uvedla ČT na naše LCD/LED displeje,  další jeden z dilů vedených soukromých válek. V tomto se ČT náramně spletla, jelikož to byla spíše One Woman Show plná písní,  tanců a  roztomilého žvatlání na multikulturní téma, avšak hrdinský čin - nula.

Domnívám se, že dramaturg spolu s režisérem  a producentem vyhodili  oknem část koláče peněz  jež ČT vybrala z veřejnoprávních poplatků. To není u ČT nic neobvyklého

Nějak  se  mě z dokumentu vytratila podstata vedené války Ivanou  Čonkovou. V každé vedené válce ať ji označíme  jakkoliv,  známe  protivníka.  Každá válka je vedena  k  dosažení  nějakého  cíle. Vyplývá tedy z dokumentu, že tím protivníkem, který musí být poražen, notabene zničen,  bude stát a  většinová společnost?  Máme-li hledat cíl a smysl  takto  vedené války, tak mám za to, že za tím vším je bezpracný přísun finančních prostředků pod rouškou tzv. multikulturního začleňování,  přes všechny ty různé  neziskovky a podobně. Ve výsledku není bohužel nic hmatatelného, např. to, že známé sídliště Chánov, které se objevilo  v pořadu, by nebylo vybydlené, ale naopak bylo by  zvelebené, zasklené, upravené bez odpadů a vraků.

Proč se v pořadu neobjevil někdo, kdo stál mimo většinovou společnost a podařilo se mu začlenit se do společnosti, díky válce, kterou vede Ivana Čonková?  Jen prosím nezačnete někdo operovat zase paterčaty.

Kolik takový Ivan Čonkových, jak nám jej dokument předestřel, je? Všichni  vedou plamenné řeči, ale výsledek je ten, že nás to stojí majlant, zatím co  dle dokumentu to byl jeden dlouhý mejdan. Zpěv, tanec, jedno zasedání, hodně demonstrací a protestů, ale lopaty se nechopil nikdo, ani ta  Ivana Čonková.

Autor: Jaroslav Komosný | středa 4.2.2015 10:15 | karma článku: 28,32 | přečteno: 1298x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88