Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J28a98n 71R60á89ž

22. 6. 2014 11:32

;-D Betálný čtivo! R^

0 0
možnosti
PK

Tak nám na IDNESu vzniká jedna z urban legends o brněnském boji za Moravu. Faktem je, že v Praze nemají čisté svědomí,dnešní krajské uspořádání je vše, jen ne samospráva Moravy, jejíž zrušení komunisty tehdejší Federální shromáždění odsoudilo jako akt poplatný totalitní praxi. Tak se někdy sám sebe ptám, nebyli bychom ušetřeni tohohle a jiných politických kýčů a trapností, kdyby zavčas po listopadu 1989 v Praze šli do sebe a odložili tu blazeovanou aroganci a umožnili obnovení zemského uspořádání? Byli bychom ušetřeni vzájemného česko-moravského hašteření a žili konečně v normálním fungujícím státě jakým je třeba Rakousko a ne v Kocourkově. A možná by se podařilo zachránit i to Československo.:-/

0 0
možnosti
PK

Znám mnoho Moraváků (většinou mimo Brno), kteří o zemské uspořádání nestojí a vidí v tom pokus o brnocentrismus. A ten kousek Slezska bude také samostatnou zemí?

0 0
možnosti
Foto

Nezapomínejme každý den na modlitby. Můžeme si o tom myslet co chceme, ale funguje to, viz můž článek "Modlitba nebo názor? " Ale to je samozřejmě jen inspirace, každý musí dělat to, co chce.

0 0
možnosti
JF

Hlavně na něj napochodují exekutoři a psychiatři, on v tom Brně totiž neplatil nájemné a je považován za kapku intelektuálně nesmělého....;-D

5 1
možnosti
VL

Tak nevím jestli tímto potěšíte pana Vyvadila a jiné potencionální interbrigadisty. Ti by rádi měli ČR jako spojence putinovského Ruska v celku. Abyste se nám v Doněcku ještě nepoprali.

4 0
možnosti
Foto

O40t27a66k23a72r 47S82e93k84l

21. 6. 2014 12:26

Z velice sarkastického blogu na mne dýchl nepokrytý obdiv  autora blogu k brněnskému učiteli tělocviku , nyní rusko-moravského separatistu na Ukrajině. Diví se zájmu BIS-ky o tohoto božího bojovníka.

Já bych zase nerad , aby ( po brněnsku) takové potróblé rapl učil mé děti nebo vnuky. Kdyby ho náhodou lehce tečovala nějaká kulka ( to mu ani nepřeji) , doufám , že by se léčil mezi svými separatisty a nechtěl po zamini nějaké to letadlo s lékaři bez hranic.

10 2
možnosti
MJ

Hezký den.

Bue to taková česká občanská válka za cizí zájmy, až na straně tamnější vlády nastoupí v plné plní zdejší bloger pan Tomáš Peszyňski.;-)

2 0
možnosti
MJ

Pardon česko- moravská válka.

0 0
možnosti
MD

Potesilo, moc pekne. Karmu pro vas.

1 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o