Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Stalo se dle Vašeho přání

0 0
možnosti
MK

M77i25l71a76n 54K75e74s90l

24. 9. 2015 14:40

Co je větší bezpečnostní riziko.Mynář na hradě nebo generální štáb naší armády,který pasoval našeho přítele USA na našeho nepřítele No3.Po islamistech,Rusech hned Amíci.I když mnozí naši spoluobčané by s tím souhlasili,možná  by to pořadí trochu změnili,přeci jenom to otřásá důvěrou v tuto obrannou instituci.I ministr války je z toho rozladěn.Je přesvědčen,že roli ministra hraje dobře,důkazem je prý atentát  na barák,kde přebývá.Má pravdu.Vždyť,kde sehnat člověka s jeho praxí-herec,režisér,ředitel divadla,velvyslanec ve Vatikáně a nyní ministr a málem kandidát na prezidenta.Ten je rovněž riziikem.Na něj plně platí-největší škody napáchají blbci s mocí-blbec=neznalec.Těch bezpečnostních rizik máme hafol.

0 0
možnosti
VH

Teda tento žvást (promiňte, nic jiného trefného mě nenapadá) aby pohledal.

0 0
možnosti
VH

Vy jste si jist, že pan "Lynář"  Mynář opravdu nic neví? Že mlčí jen proto, že nemá žádné informace (ač dosud nikdy nemlčel)?   Pak se ovšem musím zeptat, odkud máte informace Vy.

0 0
možnosti
JK

Já čerpám informacez tisku? Rozhodné je pro mne, když NBU sdělí, že Mynář obdržel toho a toho dne potvrzení. Je na Mynářovi, aby své osvědčení předložil Zemanovi. Pokud zatím takové rozhodnutí v ruce nemá, nemá smysl cokoliv řešit a je potřeba se ptát, proč informace pravdivá (nepravdivá) uniká od někud odkud by uniknout neměla? Konečně (nechci se zastávat Mynáře) osvědčení ať je makové, takové, je předně určeno Mynářovi. Už jej Mynář uvolní, nebo jeho nadřízený je to jiná. V tomto případě(nepotvrzené informace) to chápu jako  zasahování do ve smyslu zákona na ochr. os. údajů.

0 0
možnosti
JH

jaký MLYNÁŘ???

0 0
možnosti
Foto

J48a92k58u53b 19R19o56t18h

24. 9. 2015 12:22

Mlynář a jeho dítě. Nebo Lucerna. No.;-D Ostatně, to mi na výhřezu páně Komosného vadí nejméně.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o