Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Pane Komosný, proč lžete?

"Příkladem jsou Svobodní pod vedením p Macha, jehož volebnímu programu uvěřil dostatek lidí, aby jej dostali EP. Slibovaná volební prohlášení nakonec zůstala nakonec nesplněna."

To je prostě čirá lež! Pan Mach od začátku svého působení důsledně plní svůj program - snaží se zabraňovat nejrůznějším euronesmyslům (bohužel vládnoucí většina své odpůrce vždy přehlasuje) a především postupně realizuje svůj projekt "dobrovolné euro". Takže P. Mach a Svobodní 100% plní svůj program!

Měl byste se omluvit.

0 0
možnosti
KA

K66a86r17e30l 38A42d31a51m

17. 7. 2015 0:35

Multikulturní  vládnoucí extrémní levice má pochopitelně obavy z nástupu pravice jakékoliv, natož pak extrémní. Přitom i ta extrémní pravice je stále mnohem demokratičtější, než ten zrůdný islám, který nám levice nutí k toleranci.

4 0
možnosti

Levice má z nástupu pravice pouze srandu a nikoli strach. Pravice (ODS, TOP09) se totiž v české politice totálně zkompromitovala tím, že byla při svém vládnutí levicovější, než levice. Zvýšila nám daně, zvýšila nám státní dluh, měla brutální schodky rozpočtu a poslala ekonomiku do recese. Lidi nejsou sklerotici a ještě si řádění Topolánkovy a Nečasovy ultralevicové vlády za asistence Kalouska pamatují.

Extremní pravice je jiný problém. Pokud extrémní pravice hlásá výroky "Čechy Čechům", "bílé Česko", "Cikáni do plynu", pak je to velký problém. Já mám mám židovské předky a podle české extrémní pravice jsem podobný genetický odpad, jako cikáni.

1 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o