Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před válkou žilo v Praze asi 100 000 němců - tolik k vítajícím čechům:-). Faktem také je, že bolševici až do napadení Sovětského svazu s nacisty kolaborovali, Hitler a Stalin byli kámoši:-).

2 0
možnosti
FS

Začínáte pěkně přikládat pod kotel svého psaní, či lépe řečeno blábolení, komoušný. To se mi líbí, taková předsmrtná křeč. Něco jako když je polárníkovi teplo těsně před tím, než umrzne. R^

8 0
možnosti
ZM

Na předsmrtnou křeč to vypadá spíš u vás a u vašich kumpánů. Už nevíte kudy kam, argumentaci nemáte žádnou, opakujete pořád to samé kolem dokola u všech blogů, které jsou vám proti srsti.

Maximálně jste schopni vyplodit nějaké nové slovo, kterým byste protivníka urazili - viz komoušný.

3 2
možnosti
IH

Já nevím, jestli bolševici někdy pochopí, že komunismus je stejná nebo ještě horší úchylka než nacismus.

Obdivovat komunistické názory Kellera, který po revoluci jen převlíkl kabát, je fakt na hlavu.

To, že někdo nemá tušení o zvěrstvech a lžích komunismu ukazuje jeho omezenost, používat cenzurované propagandistické údaje nacistů jen odkazuje k mé první větě.

5 1
možnosti
ZM

Komunismus nebyl v žádné zemi nastolen. Tudíž nemůže být ani stejný, ani horší.

0 0
možnosti
Foto

Poslanec KSČM Dolejš: "Pozitivní přivítání amerického vojenského konvoje není nášneúspěch. Vojáky lidé vnímali jakoatrakci - proto je vítali a fotili se s nimi."

------

A nedají si pokoj a nedají. Bolševismus je prostě neléčitelný. Jak jsem stál v dešti v Jizerských horách se stovkami dalších rád bych viděl soudruha Dolejše jestli by se odvážil to těm lidem říci do očí.

5 1
možnosti
ZM

Bodejť by ne! Taková atrakce a ZADARMO! To se vyplatí i několik hodin stát na dešti.

0 4
možnosti
JR

J41a55r10a 42R77a60n19k

3. 4. 2015 6:06

Je mi Vas opravdu lito, ve veku, kdy uz se o Vas nikdo nezajima, se snazite

z poslednich sil......je to marne, k moci uz se nedostanete a tak odejdete jednoho dne nikym neoplakavan, smutna existence:-(Rv

3 1
možnosti
Foto

J63a58n 23P84e15c44h58a

3. 4. 2015 3:05

Tenhle blog musel psát duševně nemocný člověk.

6 1
možnosti
ZM

Tak proč ho čtete? Zase se vám přitíží.

0 2
možnosti
KV

Pane autore, nevím jak vy osobně, nevím jak vaše rodina, nevím, jak vám blízcí politici, ale má rodina, já osobně a politici, které já uznávám, se cítíme Čechy a mí příbuzní za Němce ani za Rusa neseděli s rukama v klíně ani nevítali okupanty. Na to jsem hrdý. Jestli vy se cítíte být kolaborantem srdcem i duší, je to vaše věc, ale netahejte do vaší posranosti druhé!Rv!!!!

7 0
možnosti
JK

Ukazuji jen na historické paralely

2 3
možnosti
Foto

Nejnovější interpretaci dějin Protektorátu panem Kindlem, že jedinými jednotlivci, kteří kolaborovali s Němci, byli komunisté je nutné ohodnotit jako vysoce inovační.

To ale znamená, že zase jedinými jednotlivci, kteří vítali sovětské tanky šeříky, byli samí antikomunisté.

4 4
možnosti
Foto

Byli to komunisté, kteří se ve V. Británii vzbouřili a  odmítli jít bojovat proti nacistům. To je historický fakt a ne můj výmysl. Stejný historický fakt je ten, že komunistům byl na pokyn Stalina byl zakázán boj proti nacistům. Kdybych nechtěl jít spát našel bych text , který Gottwald poslal našim komunistům, ve kterým ji zákázal boj proti nacistům To jsou vše historická fakta, která se učí na školách.

7 0
možnosti
VK

Psal jsem to už jak amíci překročili hranice. Komouši budou bagatelizovat. Je to tady. Jako jeden muž.;-D;-D;-D

6 1
možnosti
JK

To jak jsme se chovali za Války není bagatelizae to je skutečnost

2 3
možnosti
PV

To už tak bývá, že část národa je k protektorům loajální. S tím nic nenaděláte, historie se neopakuje, historie trvá - jak se zpívá v jedné písni.... Ale je dobře, že to byla opravdu jen nepatrná část...:-)

3 3
možnosti
Foto

ano, ta s panem Vyvadilem, máte zřejmě na mysli

3 0
možnosti