Štěkot harající fenky

Lenku Dusilovou, netřeba připomínat. Je to hezká, milá holka, zpívá ji to, mě osobně se její zpěv s Čechomorem líbí.

Krom reklamního politického spotu, který si ze své děkovačky na Andělech urvala pro vyjádření svého světonázoru vůči Číně, má toto vystoupení ještě odvrácenou tvář.

Řekl bych Lenko, že přímo zvrácenou. Zatím, co tady doma horuješ za Tibet, lidská práva a podobně omleté fréze, není tajemstvím, že 15. července 2015 čínský tisk plnily tři česká jména - Martin Hošek (velvyslanec pro kulturu), Libor Sečka (tehdejší velvyslanec České republiky v Číně, nyní působí jako velvyslanec ve Velké Británii) a právě Lenka Dusilová.
Na Lenku Dusilovou nešetřili v Číně chválou a představili ji jako slavnou pražskou zpěvačku.

Ostatně to potvrzuje i sama Dusilová tím, že se jí povedlo dobýt velmi slavné čínské divadlo.

19. července 2015 se totiž pochlubila na Twitteru, že v minulých dnech odehrála se souborem Spitfire Company představení One Step Before the Fall na jevišti národního divadla Grand Theatre Tianjin.

Tam měla společně s Markétou Vacovskou hlavní roli a všechny prý doslova uchvátila. „Obě představení sklidila úspěch a vyprovokovala diváky i odbornou veřejnost k následné dlouhotrvající diskuzi,“ hodnotili čínské turné členové Spitfire Company a pro úspěch pak i s Lenkou Dusilovou přejeli ukázat své umění do Pekingu, kde se odehrála další dvě představení.

Jen si dovolím malé rejpnutí, zda by si netroufla vyseknout nějakou diskusi na náměstí Nebeského klidu na téma řekněme Tibetu, dodržování lidských práv, odebírání orgánů apod. Myslí, že by ani krteček v kosmu na čínské raketě by Lence nepomohl k návratu do rodné země.

Jo děvče, kvákat tady a nebo kvákat na náměstí v Číně to je diametrální rozdíl. Kdy by jsi svou přednášku z Andělů, předvedla v Číně, když jsi tam byla, byla by jsi KANÓN.

Tahle to na mne působí, jako štěkot harající fenky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Komosný | středa 20.4.2016 10:00 | karma článku: 32,11 | přečteno: 864x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88