Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Čtu to posedmé a stále nedokážu pochopit větu: "Proto  ani v tomto případě nemohu dát plně za pravdu reportérům, zdali odhalili manipulaci s fakty či ne."

2 0
možnosti
JK

Máte svoji pravdu o které jste přesvědčen. Nepotřebujete tedy média, která se snaží zjistit co se opravdu stalo, neb máte jasno. Tak proč o tom přemýšlíte a píšete? Holčička je prostě mrtvá a hotovo... a vůbec, dnes je to jedno, koho to ještě zajímá... Ale fuj pane.Rv

4 0
možnosti
PT

Naprosto správně je to absolutní hnus, někde jezdit hnusně ověřovat,  jestli je nějaká zpráva pravdivá nebo je to produkt Putinových kágébé centrál.

Vždyť přeci u nás,  v USA,  na celém Západě je to to samé, redaktorům se všude nařizuje,  aby vvpouštěli  takovéto mystifikační lži dohenstující jiné  a žadný z těch redaktorů si stejně jako v Rusku nebo na východní Ukrajině řízené nacistickou juntou nedovolí odmítnout. ;-D;-D

V Rusku a na východě Ukrajiny je zkrátka demogracie jako všude jinde, možná ještě daleko lepčí. ;-D;-D

1 1
možnosti
JJ

Píše se o tom níže, ale vřele doporučuji ke sledování Vzestup a pád NSDAP na ČT2. Při něm si člověk uvědomí, jak komunisti nacismus téměř doslova kopírovali. V tvorbě ozbrojených stranických složek, v propagandě, v provokačních akcích, prostě ve všem.

11 0
možnosti
JK

Osobně si myslím, že podobné akce so provádělo hitlerovské Německo se dějí jako přes kopírák v putinovském Rusku. Stačí zavřít oči, vyměnit letopočet a dosadit jiné země. Hlavně ty potřeby národa jsou shodné: 1) ochránit menšinu v zahraničí před vražděním a 2) rozšířit životní prostor pro jediný správný a nadřazený národ... Snad se svět poučil. Někteří autoři a diskutéři zde rozhodně ne.

2 0
možnosti
Foto

Irák těsně před americkou invazí. V Senátu vypovídá irácká dívka, jak na ní dělali snad nějaké lékařské pokusy. Senát volá Smrť Saddamovi. Nakonec se zjistilo, že šlo o dceru G. W. Bushe, která znala Irák z TV.

P.S. Jenom trochu přeháním.

3 6
možnosti
JP

Sice nešlo o dívku, ale takle nějak to bylo;-D

0 0
možnosti
Foto

Údajné bombardování afghánské svatební hostiny,  byl prokázáno jako lež, kterou rozšířili muslimovéRv:-)

5 2
možnosti
PB

.....potom nechápu, proč se americká administrativa za tento "politovánihodný čin" omluvila vládě a všemu míroumilovnému afghánskému lidu ..... nebo to byl jinej "civilní" masakr s chytrou bombou?

2 0
možnosti
LJ

Když je prezident občas buran, proč by nemohl být velvyslanec?

1 1
možnosti
Foto

Protože velvyslanec je host v zemi kam je vyslán a úředník svého státu. Né hlava svého státu, aby mohl jiné hlavě státu udělovat rady nebo ji kritizovat. Pokud tak dělá neuváženě je to špatný diplomat, pokud to dělá úmyslně s podporou svého státu je to na pováženou a bylo by se třeba nad tím zamyslet.

5 4
možnosti
Foto

Když si otevřu Váš blog , na fotografii nad " Hlášením" Vám chybí mozkovna. Je to náhoda , nebo to má něco znamenat ????

5 1
možnosti
JL

Taky hned nevěřím všemu, ale když jsem si přečetl, jak ruská média informovala o masových demonstracích proti průjezdu Dragounů, tak je mi jasné, že tam propaganda okoukaná z Hitlerovského Německa skutečně funguje. Zrovna včera jsem se díval na ČT2 na dokument o propagandě Němců směrem k Sudetům, směřující k obhajobě Mnichova. Je to úplně stejné, co dělají dnes Rusáci - naprosto stejné.

18 0
možnosti
Foto

Ano máte pravdu doba je taková, že lžou všichni, jak jsem někde slyšel první obětí války je pravda a tu mají všichni. Dnes prostě je nutné ověřovat každou informaci a je jedno jestli je z BBC, CNN, RT nebo ČT, protože pouze nedůvěra k přijímaným informacím může čtenáře přiblížit k objektivní informaci

2 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o