Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a94r81a 59R17a38n42k

27. 11. 2014 0:48

Ono to tak vetsinou byva, poslanci se muzou fackovat a svet se zasmeje, prezident ma byt respektovan a naopak, prezident ma respektovat svuj lid a nemluvit k nemu jako honak krav. A ostudy uz bylo dost.;-O

http://www.dnaindia.com/topic/pussy-riot

1 0
možnosti
AS

A33d17a29m 74S76t47a94v79a

26. 11. 2014 21:17

Máte pravdu, sprostota prezidenta vadí!

1 0
možnosti
MS

Příliš zjednodušený pohled. Všude ve světě mají poslanci plat, který je dvoj- a vícenásobek průměrné mzdy. Ono koneckonců dostat se mezi těch 200 vyvolených není zase až tak jednoduchá věc. Autore, zkuste třeba vy kandidovat v příštích volbách do Poslanecké sněmovny. Asi se vám těžko podaří se tam dostat, protože slušné místo na kandidátce je zpravidla podloženo dlouholetou prací v barvách té které politické strany (samozřejmě existují i výjimky). Já se domnívám, že by se mělo uzákonit nějaké pravidlo, podle kterého se budou jednou provždy určovat platy poslanců jako nějaký násobek průměrné mzdy ve státě a do budoucna už pak nebude nutno se jimi zabývat. Co bych však změnil, tak poskytování náhrad. Ty by měly být poskytovány podle skutečných výdajů, jako u všech ostatních státních zaměstnanců, a ne paušálně.

0 0
možnosti
MS

P.S. Samozřejmě jiná věc je, že za nadstandardní platy by měli poslanci odvádět i nadstandardní práci. Ale to už je jiná písnička.

1 0
možnosti
DK

Víte, žaludek máme každý jeden, paní Maksová nejdříve vyhlašovala, že přidají důchodcům po předcházejících 45,- CZK v polovině roku a pak 210,- CZK. Nakonec z toho vylezlo 200,- CZK. Bohužel ženy mají ve většině případu menší důchody, nedosáhnou ani na průměr, tak ani těch 200,- nedostanou. A naši nenažraní pacholíci (viz Jandák ČSSD) mají pořád málo) a zaštiťují se tím, že by se jim mohlo zvednou až o 26%, že manažéři mají půlmilionové platy...Jenže: manažér v práci často pomalu spí...a poslanci mají své prebendy na ošatné, dopravu, kantýnu za hubičky, výbory, podvábory a poddvýbory...

1 0
možnosti
MS

Žaludek má každý jen jeden, ale schopnosti má každý jiné. :-P

2 0
možnosti
BM

Je to vše jednoduché. Jednoduché lidstvo jde po sprostém slově pokud ho řekne někdo kdo je "označen" jak slepice po"flusu" třeba i mávají červenými praporky. Vezmou si někoho do svého hledáčku a pak nevidí, neslyší co se děje okolo. A řídí je ti kteří si mohou dovolit vysedávat v kavárnách protože mají k té své jednoduchosti jěště něco.  Ti, co ví o co jde sprosté slovo sice překvapí možná i pohorší ale dokáží se nad to povznést protože nejsou jednoduchý.

6 1
možnosti
RC

Myslim, ze neni pravda Vase veta: "Jestliže, jsme se pozastavovali na výhodami poslanců za totáče."

Myslim, ze za totace vsem vadilo, ze tehdejsi poslanci odmavali vse, co jim UV KSC predlozilo.

2 2
možnosti
DK

Dřív se to jednomyslně schválilo, dnes se buď domluví (v málo případech) a více prožvaní...

3 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o