Sašo, dívej se na to jinýma očima

Politický komentátor Saša Mitrofanov, si na Novinkách posteskl nad účastí Dominika Duky, na předváděčce dronu BRUS.

Pominu-li, že jeho svátost Dominik Duka, je  fandou do letecké techniky, tak tomu do určité míry, jako ateista  rozumím a mám pro to plné pochopení pochopení.

To, že se na jednom z leteckých dnů proletěl ve stíhačce, taky chápu. Jen jsem mu děsně záviděl a byl jsem v ten den na něj nakrnutý. Proč on a ne já, který letěl jen jednou v životě ve svých šesti letech s rodiči do Prahy,  v IL 16?

Musím se opravit, letěl  jsem víckrát, ale byly to spíše padáky z práce. Tak nevím, zda to mám taky počítat. Ale raději jo, třeba se najde nějaký hnidopich co se bude ve mně sťourat a bude se mne snažit usvědčit z nepravdy a společensky znemožnit. Nemám to zapotřebí

 Když jsem se na problém Saši Mitrofanova podíval  pod jiným úhlem, pochopil oprávněnost  účasti a zájmu svatosti Dominika Duky, jakož i let ve stíhačce na tom leteckém dnu.

Ten let ve stíhačce, to byla vlastně taková inspekční cesta  vzhůru k nebesům. To abychom měli jasno, je-li řádně označena, zda jsou na cestě k nebesům odpočívadla, nebo zda je nutno platit mýtné,  nebo zda je řádně celočně udržována. Neboť je lepší osadit ceduli s nápisem "Cesta se v zimě neudržuje", než se o sjízdnost starat. Nesmím pominout důležitý fakt, kterým je setkání  s pánem nejvyšším.  Občas je potřeba probrat citlivá témata, pro něž, zde na zemi nemáme mnozí pochopení.

Zřejmě jednání  proběhlo v nejlepším ovzduší, neboť se jeho svatost tvářila po přistání nadmíru spokojeně.

Co říci k účasti na předváděčce dronů Brus? Nevím jak ty Sašo, ale asi mám lepší kontakty, než  ty. Sám pan generální sekretář mi prozradil, že se církev chce stát do dvaceti let největším vlastníkem dronového parku v ČR,  v Evropě  a Vatikánu.  Byl jsem z jeho sdělení paf, ale byl jsem ujištěn, že budou využity pouze k bohulibým účelům. Žádné termo kamery, vlastně prý jo (kvůli gayům), ale nebude tam noční vidění,  GPS, žádný nosič  zbraňových systémů a podobně.

Představ si Sašo, že ty drony budou vynášet do nebes  duše zesnulých. Dle byznys plánu to hodí víc jak celé restituce.Ty duše, které by normálně skončili v pekle, tak se přece jen dostanou do nebes. Pěkná  hajzlovina, co?

Autor: Jaroslav Komosný | středa 18.2.2015 13:45 | karma článku: 16,54 | přečteno: 1300x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88