Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tím nadpisem jste to vystihl. Dočkáte se velmi vysoké karmy a také vzteklých hysterických reakcí diskutérů pražské kavárny. Pro tento typ lidí je vše co dělá Putin nebo Zeman a priori nepřijatelné. Samozřejmě karma:-)

2 0
možnosti
MB

M29i79l41a60n 72B19í20l25e55k

14. 11. 2014 18:16

Protest PR v chrámu nebyl adresován jen Putinovi, ale také opoře jeho moci - pravoslavné církvi (jež se mj. hemží bývalými agenty KGB), proto byla zvolena ona forma.  A Gunďáj není to slovo, které s gustem opakoval Miloš Zeman (a patrně ho v excitovaném stavu opravdu pokládal za ono české jadrné), ale jméno jednoho patriarchy.

3 1
možnosti
Foto

Abych se neopakoval, přečtěte si můj skrovný příspěvek pod blogem s. Cvalína:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A141114_435252_blogidnes

2 1
možnosti
JD

Opět klasická záměna dojmů za pojmy. Rv

Chcete-li se k něčemu vyjadřovat, měl byste o té záležitosti hlavně většinu dat vědět.

Tzn. hlavně za CO byla tato skupina opravdu odsouzena. A ne v textu lhát! 

Mimochodem, před časem byli přímo v Chrámu sv.Víta ochrankou vyvedeni protestující v maskách, kteří tam protestovali proti církevním restitucím. 

A rozhodně za to nebyli ani obviněni.

2 0
možnosti
Foto

Též cosi jako ,,performance"?;-D Jen ještě maličkost. Nekonečný počet zhlédnutí jejich videí na kdejakém servru. Kdo z toho má ,,výdělek"  a kdo z toho má ,,svůj" podíl. Nic není tak prosté a jednoduché, jak se zdá. Ale je dobré to tak vykládat a dávat na váhy ,,pro" i ,,proti". Jak se komu zrovna hodí, jakákoli munice, od špíny, až po ulice;-€;-O8-o:-/

0 0
možnosti
LW

L26e77o 22W38o36l62f

14. 11. 2014 12:48

Jsem zvědav, jak si Zeman přeloží toho patriotického duraka?;-D

A vy, autore, nikomu nezavírejte pusu!

4 3
možnosti
LW

L20e47o 93W17o98l46f

14. 11. 2014 13:03

Pardon, mělo být - patriarchálního.:-)

1 1
možnosti
MB

Působení  skupiny Pussy Riot (která sama o sobě je, jak říkají matematici, pro celkový výpočet zanedbatelná) a jeho hodnocení je fakt probém. Ti, kteří říkají, že trest , který slečny obdžely,  byl jaksi v souladu s  ruskou právní úpravou a je tedy OK, by si měli najít videozáznam přímého přenosu daného soudního procesu, kdy soudkyně a prokurátor, jistě kádrově a profesně nezpochybnitelní justiční úředníci, jak to tak v Rusku bylo a je, jen velmi těžko hledali nejen argumenty pro vynesení rozsudku a těžko formulovali otázky směrem k obžalovaným, na které by bylo možno racionálně odpovídat. Kdyby byl soudní proces v takovém duchu a s takovou "profesionalitou" veden u nás, tak by soudce a státní zástupce byli nuceni pod tlakem kolegů druhý den spáchat rituální sebevraždu. Na druhé straně postrádám potvrzení názoru některých, že zmíněné dámy tvoří u m ě l e c k é těleso. Třeba formou nějaké recenze od odborníka v dané oblasti, například pana Jiřího Černého, takto znalce tvorby skupiny Plastic People of the Universe, která je s Pussy Riot nezřídka srovnánaná.

6 0
možnosti
BT

ač nejsem v žádném případě příznivcem oněch dívek ale i ony mají právo se vyjádřit pokud se nějaký president vyjadřuje o nich a mají pravdu, pan president o nich ví jen velmi málo(stejně jako skoro všichni tady) a použil je jen aby se zviditelnil, vždyť to sám potvrdil

10 2
možnosti
JR

J75a65r77a 10R35a29n72k

14. 11. 2014 22:54

Proc nemluvil o jinych nesvarech, ktere mohou ublizit nam vsem? Bude vitat na Hrade predstavitele Saudske Arabie, kde stinaji hlavy bez soudu a verejne?

0 0
možnosti
VH

Souhlasím, že mu to sdělovaly zbytečně. Neboť již Šimek s Krampolem krásně zveršovali fakt, že blbec nikdy nepochopí.

   No - a nám nic sdělovat nemusí, že. My víme své!

5 3
možnosti
VR

Omyl! Autorem této skvělé veršovánky je Pepa Fousek!

0 0
možnosti

Proč? Vždyť mají pravdu. :-)

8 2
možnosti