Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přípustný výsledek referenda je ano. Už nestačí, že se výsledkem referenda řídit nemusí, ale pouze k němu přihlížejí. Vyšší level je: dáme to „demokraticky“ schválit (jak to připomíná komunistické volby/nevolby), a pokud s tím, ty šmejde, nesouhlasíš, tak to nařídíme. To jsou ti „demograti“, které jsme si zvolili!!!

Chovanec očividně porušuje Ústavu, Sobotka je rád, že to nemusel říci on a komunista Rychetský, který má v popisu práce ústavnost bránit, patrně sedí na zahrádce a pomýšlí, kam dá příští rok kedlubny.

0 0
možnosti
JC

V zásadě bych neměl nic proti přijetí těch Syřanů, kteří u nás studovali a umějí česky.

Rovněž bych souhlas s přijetím křesťanských uprchlíků ze Syrie. To křesťanství je společný kulturněideový základ, na kterém se dá stavět, skrze který lze realisovat asimilaci.

Jenomže oni by přišli především muslimové. A s těmi jsme zcela nekompatibilní.

Z čeho by žili? Práci by nedostali, zejména ne takovou, v níž by mohli aplikovat své nábožensko kulturní a pracovní návyky. Vždyť nemáme práci pro naše absolventy a lidi 50+. Takže by asi žili ze sociální pomoci a tak bychom si zde vychovali další "cikány", protože jejich děti by už o práci zájem neměly, když by byly vychovány na dávkách a rodiči nudícími se doma a majícími proto různé šílené nápady. A jazyk? Jak by se za této situace naučili česky? No přeci nijak. Za chvíli bychom zde měla rozsáhlé cizojazyčné muslimské čtvrti nepracujících lidí kulturně zcela neslučitelným s námi. Oni by byli frustrovaní, my bychom byli frustrování a výklady by začaly být vytloukány  a auta by začala hořet jako na západě a severu.

2 0
možnosti
Foto

Jsme odsouzeni k tmu poslouchat. Jak píší kolegové dole, každý odpor má nějaký význam.

Jinak bych byl opatrný s hodnocením tzv. koloniální éry. V té době se exploatovalo všude a všechno, i v Evropě. Bývalým koloniím zůstala naopak vybudovaná infrastruktura, možnost z něčeho začít. Ale nějak jim to většinou nevyšlo.

5 0
možnosti
LR

A při hledání příčin, "proč jim to většinou nevyšlo", zjistíme, že taková Kanada, Austrálie, které jsou koloniemi dodnes prosperují, zatímco taková Rhodesie a všechny další, kde si vládnou černoši, či arabové.....

1 0
možnosti
AF

Správně řečeno R^

Naši politi musí používat rozum a nekopírovat blbosti některých zemí , 

včetně vrchního velení  EU !

3 0
možnosti
JC

Referendum představuje především odklad o několik měsíců. A dále pak je to obrana před bruselským nátlakem.

2 0
možnosti
PH

Mám obavu, že nepřijde dostatek lidí a když ano, tak to nějak udělají, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Už je asi rozhodnuto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o