Prag Emmergency Tour

Tak se bude po schválení  od příště nově jmenovat pražská záchranná služba, která i přes marný zásah ministra zdravotnictví, dále neúspěšně obráží s pacientem v útrobách vozu, zdravotnická zařízení. Předem upozorňuji, že toto čtivo nese známky morbidnosti a není vhodné ke snídani, ranní kávě, obědu, či ke kávičce se zákuskem po 13:00.

Ministr Chovanec, z principu vykonávané funkce, nemůže chovat špetku důvěry v jakékoliv pražské instituce natož pak v pražskou záchranku a nemocnice, a tak si nechal raději obřezat převislou kůžičku v Plzni. A jako poděkovaní ředitelce plzeňské FN, že neumřel, byl otisk kopaček na jejím zadečku. Je to filuta, ten albín.

A náš milý pacient „užívaje“si podávaných medikamentů osádkou vozu, pod troubením a blikáním vozu záchranné služby  poznává nejen matičku stověžatou, ale i formou povinného bonusu příslušné zdravotní pojišťovny, také okružní jízdu po všech nemocnicích na území hl.m. Prahy. Prolítne Prahou maximální možnou rychlostí, jakou nedosáhnete ani v té nejvyšší pražské dopravní špičce, lze tak směle konkurovat akorát metru, když, i zde bych byl na pochybách.

Pacient, jak tak nechtěně rajzuje Prahou, propadá oprávněné skepsi, zda-li k dalšímu zdravotnickému zařízení dorazí ještě živ, či už jen jako tělesná schránka poskytují na své poslední cestě za ošetřením,  tu slezinu, játra, srdce, či jiné orgány vhodné k transplantaci.

V rámci sjednocení praxe s umísťováním pacientů, navrhuji ministru Němečkovi, zavedení tzv. tříkolového rozstřelu. Tedy, pokud se nepodaří inkriminovaného pacienta umístit ani do třetího kola tzv. okružní jízdy Prahou ,  automaticky se k vozu  ZS začlení vůz některého z pražských pohřebních ústavů, který vzejde z tzv.  losovačky. Pražským magistrátem budou vhodně vytipována tzv. odběrní místa, na kterých lze bez přihlížení pražských čumilů pacientovi odebrat požadované, ne-li všechny orgány a ty posléze předat transplantační bance a následně nedočkavým čekatelům. Byť pacoš už možná ve smrtelné agónii camrá cosi etice dárcovství orgánů popřípadě,  nároku na důstojnou smrt, je mu to prd platný asi jako mrtvýmu zimník. 3x a dost heslo to KDU-ČSL, určitě nebude bránit průchodu této novince napříč koalicí

Jak jinak si vysvětlit spanilé jízdy s pacošem Prahou, než tak, že mezitím skoná na tzv smrt ze zděšení,  ze stavu českého zdravotnictví, potažmo nad marnou snahou nešťastníka dostat se k lékařské péči. Sama nějaká lékařská veličina přiznala, že se my Češi, neradi vzdáváme svého pajšlu ve prospěch potřebných.

Určitě Vám čtenářům, tak jako mě, neuniklo, že neobjevujeme Ameriku. Něco obdobného už nějaký čas praktikovalo Polsko, ale v silně katolickém Polsku tato novinka nenašla pochopení v příslušných zákonech a praktikující zdravotníci a pohřebáci tvůrci nápadu, mručí.

S podobnou myšlenkou delší dobu pracovala albánská UCK za doby tzv, Balkánské krize, a to, když  nestačily  finanční prostředky z prodeje "trávy"v Evropě, pro vybudování nového Kosova. A tak převzali a oprášili stále živý odkaz ustašovců a pod záminkou převozu zajatců do nemocnice, jim odnímali orgány, aby je zpeněžili či transplantovali svým podporovatelům z EU a mohli tak úspěšně završit vznik smostatného státu Kosovo.

 

S přáním hezkého dne a pražským pacientům v této době zvláště

 Jaroslav Komosný

Autor: Jaroslav Komosný | úterý 1.7.2014 9:00 | karma článku: 5,72 | přečteno: 198x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88