Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Humor trpký, ale dobře podaný. R^

1 0
možnosti
DV

D51a53v98i79d 63V26l90k

11. 3. 2015 16:01

Jo jó škoda, že tam nebyl Chuck Norris anebo aspoň jeden policajt co umí střílet z pistole. Kolik by bylo mrtvých, kdyby ten blb vlezl do školy.

0 0
možnosti
JK

Chuck je možná větší posera, než jak v seriálu vypadá

0 0
možnosti
Foto

M50a69r94t10i52n 30Š95i80k

11. 3. 2015 15:08

Přijde mi naprosto ohromující, kolik je u nás odborníků na policejní taktiku, řízení zásahů při mimořádných událostech a organizační strukturu policie. Samozřejmě takových, kteří nemají jinou možnost, než sbírat střípky různých informací odněkud z internetu. Z těch si pak poskládají strašně silný závěr, který jim nikdo nikdy nevymluví, protože oni přece "znají život" a ví "jak to chodí". Musí to být přiměřeně vtipné, žádná velká řachanda, jen tak se prostě vysmát těm pitomým policajtům. Svým způsobem vás musím obdivovat. Začíná mi být úplně líto, že jste zásahu nevelel vy osobně, to by byly úplně jiné pořádky! Já vím, viděl jste přece několik dílů Kriminálky L.A., mnoho filmů s Brucem Willisem a tak se cítíte být kvalifikován. Já samozřejmě netvrdím, že policie nemohla postupovat jinak, rychleji, nebo organizovaněji. Jen si prosím uvědomte, že museli reagovat na situaci, se kterou se během své služby nikdy nesetkali a zřejmě už ani doufám nikdy nesetkají. To je něco úplně jiného, než když se vy na ČSFD podíváte, na co vlastně s tím Willisem příště půjdete do kina a o čem film bude. Také se zamyslete nad tím, jaké jsou vaše informační zdroje a jak pevně se o ně můžete opírat. To jen tak trochu proto, abyste nakonec za toho šaška nemusel být takto veřejně vy sám. Pro mě jasné Rv vašemu článku.

0 3
možnosti
PB

Pokud policie v takové situaci selže (útěk dvou ozbrojených policistů z místa střetu s ozbrojeným člověkem místo pokusu ochránit neozbrojené občany je v mých očích selhání), tak jediný logický závěr je, že občané se sami musí ozbrojit, protože v podobné situaci jim policie nepomůže nikdy. Vždy přijde pozdě.

3 1
možnosti
Foto

Tak karmu budete mít vysokou, protože jste napsal populistický blábol....Škoda, že jste nebyl poblíž, třeba byste to vyřešil s erudicí sobě vlastní, jak vyplývá z vašeho textu......Rv

0 3
možnosti
JK

O karmu tady vůbec nejde. Populististický blábol? Přečtěte si Respekt a musíte se nutně  nad stavem PČR rozplakat. Pokud jste příslušníkem oněch složek, tak Vás lituji:-(

2 0
možnosti
TM

T93o86m27á65š 74M25a85l49ý

11. 3. 2015 12:36

Velmi trapný pokus o rádobyhumor.

0 6
možnosti
PB

Neschopnost policajtů tváří v tvář nebezpečnému ozbrojenému chlapovi je přímo úměrná razanci zásahu například vůči majiteli špatně zaparkovaného auta nebo neozbrojené ospalé manželce předsedy vlády.

Pomáhat a chránit !

6 0
možnosti
NM

...víte,že se skoro nic nezměnilo od komančů"" i když by se nechalo o tom polemizovat "" ve vyšetřování nálezu zavražděné ve vagonu někdy kolem r 1975 ta paměť jinak velká aféra....nebo udělení medaile PP tu dostak každý pochodující po přehlídce jinak tato medaile "pětiletka " se dávala až po pěti letech služby atd. jaký je šéf takové je mužstvo...

1 0
možnosti
SN

:-)  NEmá to chybu ! Kam ses poděl zdravý rozume?  R^R^R^

3 0
možnosti
JC

Velmi zdařilé.

Nicméně bylo-li to tak, zaslouží si všichni medaile, protože přísně dodržovali služební kázeň a poslouchali vždy toho nejvyššího na místě se nacházejícího.

7 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o