Diskuse

Oběti a vrazi.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Se synem jsem chodila na logopedii, nejdřív k jedné logopedce, když odešla na mateřskou, tak potom k jiné. Nikdy ani jedna nechtěla být s dítětem sama. Ani bych tak malé dítě s úplně cizí paní (logopedka nelogopedka) hodinu o samotě nenechala. Moje logopedky naopak vyžadovaly, aby s dítětem v ordinaci někdo byl. Bylo totiž nutné s dítětem výslovnost cvičit i doma, takže se to muselo od logopedky odkoukat.

4 0
možnosti
PK

P97e35t67r 24K88a38p90l30a77n

28. 1. 2015 15:40

Z postupu logopedky, který je podrobně popsán v tisku, soudím, že logopedka se úmyslně snažila vymámit z dcery cokoliv, co by si mohla vyložit jako indicii k nařčení otce z pedofilie. Buď měla k rodině zášť a chtěla se za něco mstít, nebo si chtěla vyzkoušet nějakou psychologickou metodu, o které se někde dočetla. V každém případě bylo její jednání trestuhodné, a to že jí na to policie i sociálka skočily svědčí o mizerné úrovni obou těchto institucí. Doufám, že se občané Klatov postarají, aby jí už nikdy podobná nehoráznost ani nenapadla a netroufla si podobné svinstvo opakovat na někom dalším.

3 0
možnosti
Foto

A ten postup dal tisku kdo, že je tak podrobný?

0 1
možnosti
JK

bohudík, že máme platné zákonné normy které určují od jakého věku lze mít sex

0 0
možnosti
LR

Které se ovšem zcela míjejí s realitou....

1 0
možnosti
LR

Nehledě na to, že i samotná pedofilie je poněkud pofiderní pojem. Dnes jsou děvčata pohlavně zralá často již v 11 letech vč. touhy si "to" odzkoušet. U řady "přírodních" kmenů se pohlavní život také začínal i před pubertou aniž by to tam mělo za důsledek nějaké hromadné psychické poruchy žen....

1 1
možnosti
Foto

Pedofilie není sex s nezletilými. To je absolutní nesmysl. Pedofilie je jakési "splynutí s dětskou duší".

A pěkně to ilustrovali Jestřáb, H.C. Andersen nebo Lewis Carrol.

Ono je to podobné jako s homosexuály. To, že někdo, třeba ve vězení, na lodi v internátu a podobně, homosexuálně koná, tak to neznamená, že je homosexuál.

Pouze koná podle příležitosti a ten, kdo zneužije dítě, také.

1 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o