Nenechte se otrávit!

Jak bylo v tisku uvedeno, do Česka opět dorazily tajemné obálky. Dle předchozích předpokládám, že obsah bude jednotný?

Kdo to tak tajemný a aktivní posílá našim ministerským představitelům, obálky?  Bohužel nejsou naplněny žádným finančním sponzorským darem, ale nějakým sajrajtem. Na nějaké tiskovce bylo zrazeno že kyanid. Tfuj tajxl, kdyby to byl prostředek na hubení krys, dalo  by se to vcelku pochopit. 

Ministr vnitra se proto rozhodl posílit ochranu úřadů mimo jiné tím, že zveřejní také manuál k nakládání se zásilkami. Jen si dovolím rejpavou otázku: "Není  pane ministře,  po 11. Září, nějak krapet pozdě? Ad hoc přijímat opatření?“. Nebo je to tím, že Váš „Major Zeman“ nepočítal s touto eventualitou? 

Jsem si vědom, že asi tímto blogem na sebe upoutám pozornost pátračů BISky,  KRIPO, ale u mě budete hoši na špatné stopě.  Já vím, že píšu ve svých blozích, jak je tato společnost unavená, utrápená a otrávená, našimi politiky,  vším, co nám denně překládáte  a musíme to strávit. (manuál na otrávenou společnost vydá pan Chovanec tak též?)

To ale neznamená, když je otrávena  společnost, že se tím musí otrávit politici, zvláště jsou-li dalece vzdáleni  potřebám prachobyčejného občana.

Ale což, dosti stesků. Hlavně vy tam nahoře, prosím, nenechte se za žádnou cenu ničím otrávit. V případě, že se budete cítit otráveni  použijte manuál, který vyjde před Vánoci v reedici v nakladatelství MVČR.

Ps. Tento blog obsahuje čistý a neškodný sarkasmus, nikoliv hubící prášek, či jinak se shodoval s úmyslem někomu způsobit újmu.

S přáním hezkého dne

Jaroslav Komosný

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Komosný | pátek 28.11.2014 11:30 | karma článku: 8,98 | přečteno: 493x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88