Nechceme se vyautovat!

Asi taková  by byla jedna z dalších reakcí premiéra Sobotky,  v reakci na záměr europoslance Zdechovsého, vyhostit norskou velvyslankyni.

Samozřejmě by následoval výčet vzájemné obchodní bilance. Záškodnický záměr Zdechovského by  bilanci torpedoval na samé dno norských fjordů.  O křiku neziskovek, které čerpají  Norské fondy raději nepomyslet, nemluvě o tom, že bychom byli popotahování za zmařený multikulturalismus v Čechách, dle norských vzorů.

Vyhoštění velvyslankyně by se samozřejmě odrazilo v ceně severomořské ropy, plynu. možná by nám Norci přikrtili sací ventily. odrazilo by se to v ceně slanečků, zavináčů a sobích steaků, nemluvě o tom, že by norská strana přikročila k recipročnímu opatření vůči českému velvyslanci v Norsku.  Děsím se, že by vyhoštění velvyslankyně vedlo k uvalení  embarga  na vše co je norské. Od norských vzorů na svetrech, až po vánoční sobí parůžky na pultech supermarketů, pro naše malé koledníčky  o Stěpánu.

Jak si myslím, že by bylo vyhostění  správné, včetně námořní blokády norských fjordů, zřejmě k němu nedojde. Ledaže, by se podobná situace odehrála na Slovensku. O Sobotkovi je dlouhodobě známo, že o proti Ficovi postrádá  potřebnou hladinu testosteronu. Už jen zvýšený tlak na Nory ze Sobotkovy strany, vypovídá, že něco není v pořádku.

Novinoví investigativci by měli začít řešit, zda nemá  Sobotka místo koulí, faloplatiku. Ten kdo neví  co to je nechť si to vygoogluje.     

Autor: Jaroslav Komosný | úterý 6.10.2015 14:05 | karma článku: 24,71 | přečteno: 618x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88