Milý Jeremy

tak jsem se mýlil. V skrytu duše jsem doufal a veřejně na blogu vyjevil, že Tě BBC vezme na  milost zpět. Nestalo se tak. Myslel  jsem si,  že takové „zlaté tele“, kterým jsi  pro BBC byl a jíž to hezky sypalo do kasy, že se budou neradi zbavovat. Mýlil jsem se a mýliti se je lidské.

Překvapivé bylo promne bylo, když Tě oslovila nabídkou spolupráce Ruská armádní televizní  stanice Zvezda.

Tak si zase kladu hamletovskou otázku  být, či nebýt? V ruské armádní televizní stanici? Určitě by to bylo velmi zajímavé. Z několika pohledů.  Ruští armáďáci by se radovali, jakého mají kapra ve svém rybníčku. Spousta nasraných domácích fandů, už jen tím, že milion podpisů byl k ničemu, a ještě k tomu přeběhneš na „východní frontu“.

V celém západním světě, stejně jako u nás, by  to bylo  vnímáno, jako by jsi zběhl k islámskému státu. Tyhle věci se prostě neodpouští.  Zvláště tehdy, kdy sílí sankce proti Rusku, cvičí se na všech stranách a demonstrují se síly přátelství a jednoty s NATO a USA.  A teď do toho ty, jako „zběh“.

Nutno konstatovat, že tvé případné zběhnutí by bylo políčkem všem mírovým snahám  NATO a USA udržet stůj, co stůj, na další léta mír na tomto kontinentě.

Doufám, že nakonec nebudeš tím mužem, kvůli kterému serozpoutala III. svtětová válka.

Podíváme-li se na věc  tvé případné spolupráce  se stanici Zvezda  z opačné strany, byl by to v mnohém pro Rusy posun vpřed.

V tvém pořadu se svého času objevily i výdobytky sovětského automobilového průmyslu a sám jsi  velkým fandou vojenské techniky. Rusko a ruská auta jsi sice až dosud kritizoval, ale dobře míněná kritika přináší kýžené ovoce.

Uměl bych si tě Jeremy dobře předstvit, jak sedíš v poslední verzi tanku Abrams, a rovnáváš třeba  s      T-70 ,  T-72 ,  T-72B3 ,  T-72M4CZ ,  T-80 ,  T-90 ,  T-95, co na tom, že něznaeš po rusky? Pohled nezaujatého člověka mnohdy odhalí důležité věci, nad kterými se nikdo nepozastaví. Tzv. pracovní slepota.

Z pohledu tvého fandovství do Army, by se Rusko pro tebe stalo Edenem, tak, co milý Jeremy bereš?

nebo

 

Autor: Jaroslav Komosný | čtvrtek 26.3.2015 14:15 | karma článku: 7,09 | přečteno: 485x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88