Maléry paní účetní

O co tehdy šlo, že padla vláda? Ptají se koaliční strany za vlády Petra Nečase. Jako by nebylo dost dalších průserů.

Lidé zataženi do politiky od komunálu až po vrcholnou úroveň, první co ztratí, jsou základní instinkty obyčejného člověka. Potom se nelze divit, že je napadne výše uvedená otázka.

Jako by vše, co se stalo, bylo běžnou záležitostí, normou, činností, notabene, když úkoly v kabinetu premiéra, začne rozdávat vyučená prodavačka s vysokoškolským diplomem získaným pochybným způsobem. Pro ODS a TOP09 je tedy zcela normální, když tento stát neřídí  premiér, ale jeho guvernantka a milenka  v osobě Jany Načasové. Špicluje se stejně jako za komunistů, ne-li více. Nasazují se lidé a prostředky, jen tak od boku, na přání.

Být? Či nebýt? Toť, otázka

Až bude opět ODS a TOP09  vrtět nebezpečím komunistů, zapamatujme si, že vrtí sami s sebou.

Jen nevím, zda-li, když teď máme  super úředníka pro státní službu, zda by se mohlo stát, že by na post vrchní ředitelky kabinetu premiéra usedla žena, o jejímž  dosaženém vzdělání vládnou pochybnosti  pro výkon této funkce.

Ve volbách vítězná strana obvykle obsazuje post premiéra a silová ministerstva, a když premiér a ministr vnitra zavelí, musí super úředník pro státní službu srazit kufry a tak to potom dopadá. Ve mně to evokuje léta minulá, když jsem v práci, jedné nedostudované slečně složil kompliment, že s jejími proporcemi, bych ji raději viděl jako sekretářku ředitele. Nestalo se. Skončila jako sekretářka tehdejšího okresního tajemníka jednoho nejmenovaného okresu v Jihomoravském kraji.

Buďme rádi, že vláda slabocha Nečase padla, při delším trvání této vlády bychom se dočkali vládních brífinků s paní Janou, účast koaličního partnera po boku pani Jany, by byl podle předem daného tarifu, kde každá započatá minuta = 10 000, foto, nebo záběr ČT = kabelka a sexi latexový catsuit,  bič a vodítka s uzdičkou pro Petra. I tak vedle toho všeho, je soudružka Marta Gottwaldová ubohou puťkou.

Teď královnou jsem JÁáááá

 

Uvidíme, zda se stane rozsudek pravomocným. Pokud ano, bude to předzvěst toho, že slabý  Petr bude odškodněn některou další premiérskou funkci,  pani Jana se posune z postu vrchní ředitelky premiérova kabinetu, „zvítězí“ ve volbách do parlamentu  EU se stane další ženou „evropskou komisařkou“.

Vstříc šťastný zítřkům

Přeji krásné a hvězdné zítřky s Péťou a Jaňulkou

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Komosný | pátek 17.6.2016 15:15 | karma článku: 26,25 | přečteno: 803x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88

Jaroslav Komosný

Tahle doba je nějak divná?

28.5.2016 v 14:10 | Karma: 23,75