Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

iDnes vyhlásila soutěž "demagog roku"?

0 1
možnosti
VR

Ůžasné, jaký mají ruské lži tuhý kořínek..Rv

3 1
možnosti
Foto

Zejména nápis Azov na té žluté pásce je perfektně čitelný! Jinak fotomontáže horší kvality. Proto jsou ve špatném rozlišení, aby to nebylo vidět.

2 0
možnosti
JK

Není potřeba aby byl nápis AZOV čitelný tak, jak si Vy představujete. Stačí když si vygooglujete fotografie jednotek AZOV je  zřejmé o koho asi jde, ale to jaksi nechcete vidět. Pokud měl Německý voják za II.SV. červenou pásku a niž by jste viděl zbytek označení na rukávu učitě by jste ho považoval za pracovníka červeného kříže.

0 0
možnosti
JF

To je úroveň, pikantní je také ta fotka údajných ukrajinských nacistů :Hajlující ukrajinští sympatizanti s Naci (i.stack.imgur.com)

Trošku jste to poplet autore, to je fotka z nacistické demonstrace v Moskvě ;-D;-D

http://www.armadninoviny.cz/rusky-pravoslavny-extremismus-a-neonacismus.html?stranka=2

6 0
možnosti
LN

..autor píše že se chce věnovat problematice sportu a politiky....sportu rozumí.....;-)

3 0
možnosti

S tím Jaceňukem se vám to fakt povedlo. Tahle jedna z mnohých ruských lží, byla vyvrácena hned po svém uveřejnění někdy minulý rok...Rv

http://prasek.blog.idnes.cz/c/411372/Zeby-pane-Olserovi-a-jinym-kremlofilum-precejen-neco-unikalo.html

5 1
možnosti

Můžete nám objasnit, jak fekt hajlujícího Jaceňuka byl vyvrácen?

1 2
možnosti
NM

...stačí se zamyslet,co Ukrajina udělala od své samostatnosti  na SSSR pro svůj národ..nic jenom se rozkrádalo a žvanilo toto jim šlo.Třetina národa se rozutekla po cizině za dobrým výdělkem a doma úřadoval bez omezení prezident s plynonou princeznou ale to donekonečna nešlo a proto se čekalo na vhodný okamžik a ono pořád nic...proč asi za  za OH v Černém moři byla plavidla USA..jen si vzpomeňte na to zdůvodnění USA...Ukrajina pořád nic...tak se do toho vložila CIA a Majdan byl na světě se vším všudy a nyní máme Ukrajinu v plné kráse..zase jí velí divný prezident a proradný premiér a přizvukuje jim ještě horší svoloč...pořád jenom brečí..peníze,zbraně a za vše může Putin...houbeles za vše si můžou sami ale ty dluhy bude muset někdo zapalatit...a nyní mi povězte kdo bude asi slavit;-O zbrojařské firmy a MMF tak nevím jestli je důvod něco slavit!!!!!!

3 3
možnosti
JK

Ukrajina byla a je skutecne ve spatnem ekonomickem stavu. To vite, povetsinou prorusti prezidenti a premieri, ktery Ukrajine za 24 let jeji samostanosti vladli, asi nebyli z nejschopnejsich politiku... Majdan byl na svete diky Janukovycovi, ktery jakozto prosty pitomec myslel, ze mu jeho megapodvod na volicich projde. Neprosel no...  A nyni vladne Ukrajine prezident i premier na zaklade svobodnych a demokratickych voleb. Libit se vam nemusi, ale tezko s tim neco nadelate. Jediny, kdo nejaky cas opravdu brecel byl Putin, protoze ztrata UA by zasadila zdrcujici ranu jeho imperialnim choutkam. Nebrecel ale dlouho, pak ho napadlo vyslat sve muziky i s tanky, co jsou vlastne jen na dovolene a razem ma zase usmev na tvari ;-)

2 3
možnosti
Foto

Podle této logiky pouze Dubček zavinil okupaci Československa a pouze přitažlivost ženy může za to, že byla znásilněna. Okupanti, násilníci a agresoři za to přece nemůžou. Jděte se vycpat.

4 0
možnosti
JK

Hajlujiciho Jacenuka snad uz nemuze myslet vazne...trapne... ;-)

5 1
možnosti
Foto

ten hajlující Jaceňuk byl vyvrácen už snad tisíckrát, ale vždy se najde nový blbec, který s tím znova vyrukuje.

A potom jim věřte to ostatní.

5 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o