Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a79r83a 84R67a98n74k

12. 3. 2015 0:19

Prispevky se opet neukazuji, takze znovu, cele to zacalo uz v roce 1979,

Ayatollah Khomeini....to nikdo v te dobe v CSSR necetl mezinarodni zpravy?

0 0
možnosti
Foto

Marně hledám na mapě světa tu Vaši Lybii, stále nacházím jen nějakou Libyi...

1 0
možnosti
JK

Důležité je, že víme Vo co Go, ne? Budu si muset dát na své hrubky majzla a na Vaše taky, Vy hnidopichu,;-)

0 1
možnosti
Foto

Asi máte pravdu, že ty zásahy nebyly šťastné. Ale byla tu snaha těm národům pomoci zavést demokracii, volný trh a prosperitu. Že s tím neumí naložit, je už ale jen a jejich problém. Ale kdo to mohl tenkrát tušit?

----

A co tedy teď s Islámským státem? Pomáhat okolním státům materiální pomocí, vojenskými dodávkami, nebo přímo intervencí v boji proti němu? Nebo to nechat plavat? Co když v tom případě islámský stát bude stále expandovat? Nebo zasáhnout a za pár let zase budou všichni křičet jak jsou ti Američané, NATo a případně i EU hrozní agresoři že všude válčí?

0 0
možnosti
JK

bohužel v případech Lybie, Syrie, Iráku, Afghanistanu, je to o neschopnosti  tamních kmenu se vzájemně dohodnout. Vždy je to na úkor někoho a něčeho. Pokud to měli "diktátoři" pod "palcem"  bylo to relaticně v poho. Vidění světa skrze různé kultury není totožné a tady je chyba.

1 1
možnosti
Foto

Assadové, Huseinové, Kaddafi, dostávali zbraně od SSSR, Varašavské smlouvy a tedy i od našeho státu. Náš jim dodával semtex.  Náš stát se také podílel na výcviku teroristů a jejich ukrývání před zatčením. Náš stát těmto osobám, označených jako mezinárodní teroristi dával nejvyšší státní vyznámenání. Po rozpadu SSSR se na jejich vyzbrojování podílí Rusko

2 0
možnosti
JK

Jen nechapu kde vzal Kaddafi letadla Mirage, Assad F od Lockehead-Martin

1 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o