Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hele, bubínkář a jeho paleček ;-) víc napsat neumíte? :-P

3 0
možnosti
Foto

Bože můj, další fanatik, co neumí číst.

5 1
možnosti
Foto

Cituji z článku:

"Veřejný nesouhlas s americkou okupací, ti zajistí, potupnou smrt z rukou vlastních proamerických občanů."

Máte pro toto své tvrzení nějaký relevntní důkaz, že odpůrci americké přítomnosti u nás by měi být zabíjeni? Já jen, že je o poměrně závažné obvinění, které, pokud k němu nemáte důkaz, se rovná trestnému činu šíření poplašné zprávy. Pokud tento relevantní důkaz nedodáte do 18 hodin dnešního dne, jako reakci na tento diskusní příspěvek, budu konat přesně tak, jak mi ukládá zákon.

9 0
možnosti
JK

vycházim z reakcí v diskusi

0 0
možnosti
BT

nejste ani kolaborant ani zrádce, jste nedůležitý vykřikovatel hloupostí, nebo zábavný šašek jak kdy, buďte v klidu nikdo vám nic neudělá, dětem a bláznům se neubližuje

8 0
možnosti
JR

J65a40r85a 17R65a15n28k

6. 3. 2015 9:47

Ja nevim jak stara je ta fotografie, vypadate na ni jako sportovne zalozeny Ind, proc nepisete radeji blogy o sportu?

2 3
možnosti
Foto

Možná zkuste v rámci ranního rozjímání toto: v zemích pod "americkou okupací" došlo po válce v Evropě k nebývalému rozmachu a tyto státy patřily k těm, kam z těch pod okupací ruskou utíkali občané. Naopak - opačný směr - tedy útěk před americkou okupací do náruče ruských vazalů ten pohyb nebyl až tak masový.

Jak vám píší již jiní, pokud bych si měl vybrat, raději Johna než Sašu.

13 0
možnosti
Foto

Nebývalý rozmach, doprovázený až 20% nezaměstnaností a islamizací západní Evropy, nelze považovat za žádný rozmach. Tam, kde byly americké základny, tam krachovaly státy, viz Island.

0 3
možnosti
JK

Mám známé v Kaiserslauternu.  Bydlí u americké základny.  Sice občas na amíky brblají, ale rozhodně by nechtěli, aby se odstěhovali.  Řada lidí má na základně práci, obchodníci o něco větší obrat, atd.

8 0
možnosti

Já jsem přežil vice jak 20 let sovětskou okupaci a bylo to dost hnusné a dost mi to tu dobu zkazilo. Myslím, že je nás hodně, co to tak vidíme.

Pouze nerozumím tomu, proč by nás měli Američané okupovat? Aby nám tu zavedli cenzuru a výuku Marx-Leninismu, státem řízené hospodářství a vládu jedné osvícené strany?

Nemluví z vás nostalgie po minulých časech, protože tehdy se v Rudém Právu úspěšně živili i takoví blbové, jako jste vy?

12 0
možnosti

Víc takových "okupantů" a míň takových jako vy, autore...Rv

10 2
možnosti

Víc takových "okupantů" a míň takových jako vy....Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o