Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tak milý autore, Herman vás musel svým projevem pěkně naštvat, když se nechoval tak, jak jste předpovídal.;-D:-P

3 2
možnosti
JK

Právě naopak. Slůvko "krajané" a k tomu milí, sedí. Krajanem je ten, kdo je ze stejné země a mluví stejným jazykem. Kdyby Herman promluvil česky, bez překládání, nikdo z účastníků by mu nejspíš nerozuměl.

0 4
možnosti
JR

J76a34n 94R11á72ž

15. 5. 2016 11:16

Přestože považují návštěvu Hermana, i když je v souladu s lidoveckou politikou chameleona , za diplomatické faux pas, jeví se mi článek velmi neobjektivní. Jako se sudetským Němcům nikdy nepodaří smazat zradu, kterou vrazili nůž do zad zemi, kde po staletí žili, stejně tak se jim nelze upřít velká zásluha na hospodářském rozvoji zemí koruny české. Takže slova, že se zde "sudeťáci" zapalovali, mají stejnou relevanci, jako je relativizování jejich zrady.

2 0
možnosti
JK
Foto

Hlavním cílem lidovců a pražské kavárny je zrušení Benešových dekretů a vyplácení stamiliardových finančních částek Sudetským Němcům.

Po církevních restitucích bude následovat další brakování našeho státu.

Pro Vás karma R^

5 9
možnosti
Foto

J33a72k68u55b 53R29o60t60h

15. 5. 2016 13:10

Jako obvykle lžete.;-€

5 2
možnosti
VK

Hned na počátku blogu se dopustíte fabulace. To je teda hnus.

6 5
možnosti
VK

Jo Salajka s Petříkem neví, co je fabulace;-D

2 3
možnosti
JB

Já nevím, možná by byl lepší název "ja továrišč, ty továrišč"..

5 0
možnosti
JK

Ta fabulace je záměrná, protože vystihuje podstatu lidovců!

3 2
možnosti
Foto

Váš článek trochu evokuje smýšlení těch lidí po válce, kteří chtěli pověsit každého Němce, bez ohledu na to, jestli něco zlého udělal nebo nikoli. Určitě se v Německu najdou lidé, kteří by chtěli znovu cosi revidovat, ale Německo se (na rozdíl třeba od Ruska) se se svými dějinami vypořádalo a od svých zločinných ideologií a skutků se distancovalo. Myslím, že je správné potírat projevy nenávisti. V Německu stejně jako v Čechách. Tady zcela konkrétně takové projevy jaké jsou patrné z vašem článku.

12 4
možnosti
JK

A v čem tu nenávist spatřujete? V tom, že se bratříčkujeme se sudeťáky? Tak se bežte pro změnu bratříčkovat s Islámským státem?

2 2
možnosti
Foto

Ta mapa okleštěné republiky je vypovídající... :-/[>-]

5 4
možnosti
VH

Řekl bych, že trochu (no, spíš hodně) kecáte:

"Dovolte, abych pozdravil účastníky sudetoněmeckých dnů v Norimberku! Všem, kterým se podařilo v 38. roce rozvrátit Československou republiku, budiž navěky věků odpuštěno. Ámen."

Těm, kdo rozvraceli ČSR (muselo jim být nejméně osmnáct) by dnes bylo nejméně 96 let. Kolik takových je? Vás ale bolševik vychoval dobře: budeme se mstít ještě dětem, vnukům, pravnukům. Nebudeme s nimi mluvit, heč!

Doufám, že schvalujete jednání těch, kteří se chovají obdobně a uznávají krevní mstu (jižními Italy počínaje a muslimy konče).

13 9
možnosti
Foto

Mělo to být "+":-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o