Hitler a Merkelová mají přeci jen něco společného!

Když se podíváme do dějin Evropy, nacházíme několik společných jmenovatelů. Například tam kde skončil Napoleon, paradoxně skončil i Hitler. Oba projeli v Rusku, co se dalo.

Porovnáme-li Hitlera s Merkelovou i zde najdeme společného  jmenovatele. Tím je rozvrácená Evropa v kulturních a náboženských základech.

 Zatím, co Hitler se snažil Evropu,  konceptem konečného řešení, maximálně vyčistit a na jehož konci zůstávali i v bojích miliony mrtvých. Evropa po válečných útrapách, co do počtu obyvatel  zhubla.

Po sedmdesáti letech od konce války Evropa zjišťuje, že demograficky stárne. Rodí se málo dětí. Nejméně snad od doby, kdy EU, jako taková vznikla. Tehdy, nikdo současným členským státům  nenařizoval a nedirigoval, co a jak má být. Státy se vyvíjely dle vlastních konceptů a na základě národních  prognóz.

I my jsme měli tolik posmívané husákovy děti!  Dej Bůh lehké spočinutí Husákovi, ale to, co se podařilo jemu, tedy díky všemohoucí straně  KSČ a vládě, se už nepodařilo nikomu zopakovat, nebo jinak napodobit.

Když to přeženu a zvulgarizuji, lidu se nechce šoustat, aby měli děti v 25 – maximálně ve třiceti. Lid chce jen šoustat na jehož konci jsou děti, ve věku rodičů  od třiceti a výše. Vyjímkou nejsou  těhotenství ve čtyřiceti, ale to už se vymyká normálnosti.

Příčinou změny  je jednoznačně  změna  osobního hodnotového žebříčku, ale také chování státu, vůči mladým manželstvím. Mezi  stupínky hodnotového žebříčku je kariéra, zajištění , vybudování si  vlastního hnízdečka  až pak přichází děti. Teoreticky. Protože  počátek startu života se finančně rovná téměř pořízení  slušné ojetiny.

Ale vraťme se k jádru věci, přílivu imigrantů. Zatím, co spíše nevadí přiliv imigrantů z kulturně blízkých národů Slováci, Ukrajinci, občas skousneme i nějaké Vietnamce, U jiných národů, je tomu zcela naopak.

Právě odlišná kultura   uzavírá tyto národy do sebe. Není to tím, že by to tak stát chtěl, ale protože to tak chce daná národní komunita. Tento jev můžeme pozorovat například u Vietnamců,  kteří  jsou svým způsobem života uzavřenou  komunitou  a běžný člověk se do této komunity obtížně dostává.

Domníváme-li se, že příchod imigrantů do Evropy, změní  a promíchá stávající populaci, je mylná. V řádu několika stovek, tisíců dojde promíchání genů, ale že by se tak stalo plošně nikoliv.

U příchozích kultur je běžné mít v rodině více, dětí. Výsledkem bude, že po příchodu  například dvou milionu párů běženců, tady budou teoreticky generovány další  čtyři  milióny  potomků. Vzhledem k uzavřenosti  příchozích kultur, časem dojde, k degeneraci genů.  Dalším problémem bude, nastane-li další krize  podobná té několik let nazpět. Další dav lidí, který bude první jako nezaměstnaný.

Chování tohoto davu jsme měli možnost spatřit hned na maďarských hranicích, kam tito běženci dorazili.

  Co odlišuje  Merkelovou od Hitlera je to, že Dolfi  decimoval Evropu vnitřně, Angela zdecimuje Evropu zvenčí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Komosný | pátek 16.10.2015 13:45 | karma článku: 39,43 | přečteno: 2715x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88