Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Tak jste si zablábolil, ukázal jste, že hrdost a vlastenectví jsou pro vás opravdu jen pivní pojmy ze 4. cenové a teď zpátky k půllitru.

2 1
možnosti
VS

Hrdost na co ? Nenapadá mne honem nějaký dobrý příklad.

0 0
možnosti
SC

Mně to nepřijde až tak nesrozumitelné. S obsahem nemusíme souhlasit:-) I když pravda naše ukřivděné "maloměšťácké" evropské čecháčkovství je prostě snad už v našich genech. Schází skutečná hrdost a především výchova k ní. Prostě z rohu do rohu, vždy jako malý národ pod vlivem jiných "silných". Není divu, že se pak naše myšlenky ubírají směrem ke katastrofickým scénářům. V článku je dost sarkasmu ale i vtipu... :-)  Zvláště pak ten s mečem a močí.;-D

3 0
možnosti
ZB

Poláci a Estonci mají víc rozumu a více znají dějiny své země.To, že zvažují umístnění jednotek NATO na svém území, ještě samozřejmě neznamená válku.Koho by jste chtěl za ministra obrany? Filipa nebo Okamuru?

2 2
možnosti
PK

Jenom jaksi by se mohli poučit a uvědomit si že v konvenční válce proti rusku je stejně nato nebude schopno ubránit... ta fronta je příliš široká, a území k obraně naprosto nevhodné.

Nebo vojáci NATO půjdou aktivně zakročit proti místnímu lidovému povstání? (ať ho zorganizuje kdokoliv) To bude novinka... Obvykle NATO totiž těmto povstáním pomáhá.

1 0
možnosti
VH

Pane Komosný, až pochopíte, že porozumíme vašim myšlenkám i v případě, že napíšete že jsme (například) "v háji", či že naše děti nebudou vtaženy do nového "průšvihu" - války, možná si vaše názory přečte více lidí. Přečtou si je i ti, které rodiče poučili, že oficielní písemný projev vypadá jinak, než ten v hospodě po pátém pivu a dvou panáčcích..

2 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
o