Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Viděla jsem jeden díl toho seriálu. Tatínek tam říkal, že kluk dnes je doma, protože měl jet se školkou na výlet a oni na to neměli peníze, tak prý zase skoro celý den hraje na PS. Tak za prvé: školkové výlety stojí tak maximálně do 100,-Kč. 

Za druhé: V domácnosti jsem viděla 2 TV, notebooky, Playstation...... Docela mě šokovalo, že synovi rodiče odepřou výlet s dětmi, kde by poznal něco nového s výmluvou na nedostatek peněz a raději ho nechají celé dny hrát hry. Nedostatek peněz se jim, vzhledem k tomu, že mají elektroniky takové množství, které určitě žádná jiná domácnost se 6 dětmi nemá, nedá věřit.

Holt mají jiné priority a možná místo peněžní pomoci, které zřejmě tedy mají dost by se vyplatila pomoc vzdělávací, psychologická, zaměřená na priority a hodnoty.

14 0
možnosti
LN
JC

Zahazování jídla je hřích, za který vždy přijde trest. Dříve nebo později - ale přijde.

5 0
možnosti
JH

J77a66n 79H67a75v33l95i19n26a

20. 1. 2015 10:01

hlavne to je neucta k rostlinam a zivocichum, kteri zemreli naprosto zbytecne (stanou se sice potravou pro rozkladaci komando, ale to by se stali i pri prirozenem skonu)

4 0
možnosti
NM

...pomalu a jistě se přikláním k názoru který obzvláště nyní platí že, každý dobrý skutek musí být po zásluze poptrestán:-P...p. Marksová nemá vůbec ponětí KTERÁ BIJE ;-D

7 0
možnosti
LR

Dělá čest svému jménu, kde má ovšem o jedno písmenko navíc.

Patrně to nějak souvisí i s tím kolečkem navíc...

3 0
možnosti
LR

Rád bych si někdy s tím multikulti pitomcem, co tady cenzuruje někdy rád promluvil. To je opravdu takový ignorant, aby neviděl, že cikáni mají své asociální chování a nižší IQ dány hlavně geneticky? Musí tento prostý a průkazný fakt být neustále kvůli tomu, co národní socialisté prováděli před 70 lety, popírán?

11 0
možnosti
JC

No ono je to způsobeno hlavně mnohageneračním blízkým křížením. Když zplodí otec s dcerou dítě, neznamená to ještě, že bude geneticky postižené - ale když se to děje po dvacet generací, výsledkem je populace degenerovaná. No a oni byli po celou dobu své kočovné existence vlastně "nuceni" k takovému blízkému křížení, protože jednotlivé tlupy se setkávaly málo, aby si mohly v dostatečné míře vyměňovat nepříbuzné manželky.

A taková genetická zátěž se hned tak z genofondu neodstraní.

5 0
možnosti
Foto

Přesně tak, souhlas a karma, kterou si toto jasné stručné pojednání zaslouží R^

7 0
možnosti
BM

Rozhovor s paní Vítkovou-Rulíkovou jsem četl a otevřeně říkám, že s ní souhlasím. Jiná rodina by byla vděčná za každou pomoc. Kolik je těch, kteří se ocitají v obtížné situaci avšak snaží se sami z toho dostat, nedoprošují se. Avšak bohužel mentalita této menšiny je skutečně odlišná. Akorát brát, dobře vědět na co mají nárok, ale něco dávat...to již nikoli. To není rasismus či xenofobie, ale holá skutečnost!

17 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o