Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Já jsem taky nespokojen, ale z jiných důvodů než popisujete. Jsem nespokojen, že jsme nevyhlásili absolutní dekomunizaci kde byť pouhé členství by zabraňovalo vykonávat veřejnou funkci. Jsem zklamán, že naše společnost se neoprostila od komunistických reliktů povinných plateb a povinného tzv. pojištění, jsem zklamán, že nastoupený trend v čele s bývalými komunisty, v lepším případě socialisty nás vede zpět před rok 89, jsem zklamán, že nemáme bojeschopnou armádu a na druhou stranu spějeme k policejnímu státu. Je toho mnohem víc, ale to by bylo snad i na knihu.

2 1
možnosti
LC

cíl byl 50 000 bezdomovců , 800 tisíc nezaměstnaných , 500 000 tisíc lidí v předčasném a nevýhodném důchodě, a aby se rozdíl ve mzdách a důchodech v Německu a Rakousku nezměnil za 25 let a toho jsme dosáhli, bonus je vztah člověk člověku vlkem, kriminalita, drogy a proměna pracujících v montéry, skladníky , černý šerify a prodavače iluzí

3 1
možnosti
Foto

800 tisíce nezaměstnaných - máte naprostou pravdu. Socialismus zaručoval všem práci, která však byla, jak to říct a nebýt vulgární, na lejno. Opravdu si myslíte, že každý pracoval 8 hodin denně? Že všichni vyráběli kvalitní a konkurence schopné zboží?

500 000 lidí v nevýhodném důchodě - jistě. Osobně potkávám chudé důchodce v roztrhaných šatech, s nataženou rukou, prosící o chleba. Důchodci žijí v maringotkách na periferii měst a nemytí páchnou..

Dík za osvětlení problému....

3 2
možnosti
Foto

K18a36r29e77l 78C79a53c12h

17. 11. 2014 9:52

Smutná pravda - ale co s tím? Také mě nějak nebaví poslouchat medové řeči kolem výročí plyšáku ve světle toho, co je kolem denně vidět. A to ne, že bych se chtěl vracet před plyšák.  Měl jsem však naivní představu, že do čela státu se dostanou slušní lidé a ne gang vyžírků, kvůli kterým se nechce lidem platit daně s odůvodněním - vždyť je stejně rozkradou.

6 0
možnosti
Foto

To je ale prave ten problem - "Oni se dostanou". Nekde se najednou vezmou a na rozdil od nas budou slusni a budou mit snahu se rozkrajet pro ostatni ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o