Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jedinou záhadou zůstává, proč někdo sepíše tolik článků plných absolutních nesmyslů.

0 0
možnosti
BT

troufnu si říci že na světě není ani pilot ani letadlo které by z boku prostřílelo takto jiné letadlo, vy jste ve fyzice hodně chyběl co?

1 0
možnosti
MS

Jsem zvědavý, o čem budete psát, až se zveřejní závěry vyšetřování. Předem si dovoluji odhadnout, že tomu nebudete věřit.

2 0
možnosti
Foto

Stačí, když vysvětlíte, proč komise v předběžné zprávě použila dosud nepoužívaný termín "high-energy objects".

0 0
možnosti
Foto

Jde samozřejmě o nejpravděpodobnější a jedinou dostatečně podloženou verzi události, která je známá. Protistrana kromě propagandy dosud nepředložila nic konkrétního, komunikace pilotů nebyla zvežejněna, záznamy z černé skříňky jsou utajovány. O severoatlantické propagandě si nelze dělat iluze. Karma R^

1 6
možnosti

Už to tady píšu asi po sté, někdo prostě nemá nastavený příjmač, že kolotočáři?Veškerá komunikace a to včetně té vnitřní i té vnější je nahrávána na černé skřínky, každé jedno slovo a protože separát snad skřínky nepoškodil, mají vyšetřovatelé k dispozici absolutně všechno. Ta "protistrana" čeká na oficiální vyšetření, kdežto rusácí chrlí jeden fake za druhým i z toho je na snadě, kde bude asi vina , že?

5 0
možnosti
PU

P80e37t47r 50U81h31e88r

23. 11. 2014 10:24

Došel jsem jen k "velice těžkému kulometu" a odpadl jsem. To se prostě nedá :-D

6 0
možnosti
DK

Porad mi nikdo neodpovedel na otazku, proc by nekdo pouzil palubni kanon a zaroven strelu vzduch-vzduch...to pouziti palubniho kanonu by bylo velmi hloupe. Myslim, ze je tu jasna snaha o konspiraci za kazdou cenu. Kdykoliv se cokoliv stane, co je hodne medializovane, tak to spoust lidem neda spat a premysleji nad kravinami bez ucasti logiky.

6 1
možnosti
JK

Nez priste sesmolite podobny blabol, zjistete si jak vypada zasah letadla strelou zeme vzduch. pak se chtynete za hlavu a omluvte se... ;-)

8 2
možnosti
Foto

no tak pokud bylo použito impulsní laserové dělo, tak bych řekl, že se popis autora blíží realitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o