Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta paní s přízemními názory tam už nemá dávno co dělat, nějak jí to stouplo do hlavy. Rv

0 0
možnosti
Foto

Ubohost, která jenom vypovídá o IQ autora. Nadávát na někoho na koho svojí inteligencí nedosahujem, to nám Čechům jde.Rv

2 3
možnosti
JN

Jste překvapivě sebekritický.

5 2
možnosti
SN

:-)  Autore, já s Vámi plně souhlasím! I Válku jsem celou prožil jako dítě, hrůza hrůz i když nás se nějak nedotkla. Otec byl sedlák a dával si setsakra pozor, aby nenarazil. Zabijačka na černo, udaná sousedem, koncentrák. 

     Rusy jsme vítali v květinami, s tím, že ta kalvárie konečně skončila. Z rozhledny jsem se díval se staršími na hořící, bombardovanou Vídeň. Pamatuji si na unavené, vyčerpané vojáky, kteří se drželi vozů v některých případech tažené volskými potahy, kdy jako postroj sloužilo dřevěné jho! To samozřejmě většině lidí nic neříká, ale ochránci zvířat by si dnes smlsli. U nás se v té době používaly buď rozepínací kožené chomouty, nebo "náčelky" kdy skot tahal čelem hlavy.

      Je faktem, že kultura některých vojáků nám byla velmi vzdálená, ale to nehodnoťme !   Osvobodili nás a hlavně......podstatnou tíhu války přetrpěli tito lidé. 

   Jak už jsem psal, nebýt jich, skončili bychom podle lplánů Hitlera na Sibiři, a někteří bojovníci u klávesnice kompu by se ani nenarodili, včetně tmavé 

"blondýny" Němcové! Hlava vygumovaná !   R^R^R^

2 3
možnosti
SN

:-)......Jinak......pokud to někdo chytrý neví, tak Zeman dává třetinu svého presidentského platu na splátku našeho dluhu, čili má už cestu několikráte předplacenou. A hlavně....nikdy nekradl ve Ždáru v sámošce rohlíky!   !!

2 2
možnosti
Foto

R^ Pokud bych měl dát z posledních dnů na stůl důkaz vyprázdněnosti idejí ODS a definitivního zblbnutí jejích nejstarších členů z let devadesátých, doložitelný vyhledáváním naprosto zástupných témat při absenci nosných témat vlastních, pak by to byla asi tahle výzva paní Němcové.

9 2
možnosti
IH

Úlohu Rudé armády a množství padlých při osvobozování Československa nikdo nepopírá, akorát vám uniká, že zrovna na Rudém náměstí nikdo z nich hrob nemá a slavit tam konec války spolu s novodobým okupantem příjde každému slušnému člověku eklhaft.

4 7
možnosti
JK

Z historického hlediska se první přehlídka po skončení války uskutečníla v Moskvě na RN, proto ta tradice.

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji autorovi dnešní článek Jana Urbana na Neviditelném psu. Možná by se leccos dozvěděl.

5 4
možnosti
Foto

Očima Vámi odkazovaného článku pana Urbana bychom dnes vlastně neměli jakkoli spolupracovat se státy, které v minulosti podepsaly Mnichovskou dohodu, viďte. Ach jo.

7 2
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o