Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemůžu úplně souhlasit, protože se to zakládá jen na tom, co tvrdili různí lidé. Někteří tvrdili, že byl bezproblémový, další možná i pod vlivem toho, co se stalo, si najednou vzpomněli, že byl vlastně divný. Výhrůžky okolí nejsou nijak potvrzené, jsou to jen spekulace. A z toho co píšete, by vlastně policie měla stíhat každého, kdo i jen pronese, bych ho nejradši zabil.

O tom, jestli příbuzní požadovali odebrání zbrojního průkazu, by mohly být jisté pochybnosti. Příbuzní se vyjádřili do médií, že se s ním 12 let neviděli. Jak a proč by požadovali odebrání ZP, když vlastně ani nevěděli, jestli ho vůbec má.

1 0
možnosti
ŠP

A vy víte, jestli k těmto sousedským sporům byla volána PČR? Vy víte zda příbuzní, kteří se údajně s vrahem nestýkali X let, jeho nebezpečnost skutečně hlásili a zda policii? Vy víte pokud byla na místo některého ze sousedských sporů volána policie jak byly tyto incidenty řešeny? A víte také to, že náš právní řád je postaven právě na tom, že ten kdo prosazuje státní moc NESMÍ konat nic víc než to co mu přikazuje zákon!!!!!!!!!!?

0 0
možnosti
Foto

Víte, po bitvě je každý generálem. Všichni teď vědí, kdo kde udělal  chybu. Blízko nás (i vás) žije spousta potenciálních vrahů (většina z nich se těmi skutečnými naštěstí nestane) a my nechodíme nahlašovat úřadům každého podivně se chovajícího člověka, to je přece nesmysl. Před časem byla vláčena médii i tímto blogem žena, která nahlásila podezření na zneužívání dítěte. Co by se stalo, kdyby to ta žena nenahlásila  a to dítě bylo, nedejbože,  třeba znásilněno a zabito? Psal byste o tom, jak jsou nevšímaví psychologové, učitelé a jiní. Totéž platí o policii, když se zpřísní nějaká pravidla, rychle zapomeneme a budeme mluvit o šikaně.  Myslím, že je dobré, se před vyřčením takových soudů zamyslet.

0 0
možnosti
JK

V případě té ženy, která hlásila zneužívání  - je věc natolik deklátní, že v případě, že se nic neprokáže,, má dotyčný cejch navždy. I zde je mít pokud možno více faktů sbíhající se do jednoho bodu a potvrzujících dané tvrzení. Bohužel nechť je pro dotyčného šikanou odebrání zbraně, paklíže svému okoli vyhrožuje zabitím. Jakákoliv další  obrana je zbytečná, protože je pozdě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o