Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Vaše mládí není omluvou ani důvodem k vašemu soudu.Rv

2 2
možnosti
Foto

to asi neni, ostatne svuj soud nemam potrebu omlouvat.

1 1
možnosti
AP

Říkáte "to, že se J.F. Před 30 lety projevil jako kariérista je alespoň pro mne daleko menší “hřích” než problémy které dnes výrazně ovlivňují dění v ČR - korupce, organizovaný zločin a v neposlední řadě současná vláda". A právě takoví kariéristé, kteří prodlužovali vládu KSČ mají lví podíl na dnešních problémech. To oni jsou prototypy přisluhovačů kmotrů, jen když to něco hodí, to oni jsou ti, kdo se aktivně a významně podíleli na úpadku naší společnosti, to oni jsou prototypy lidí "kam vítr, tam plášť". Ale chápu, že 180 tis. měsíčně + další privilegia leckomu stojí za to, aby začal litovat své minulosti.

4 1
možnosti

Faktem je, že v r. 1989 byla tak KSČ tvořena tak minimálně ze 70%-80% kariéristy. Kdepak se ti kariéristé asi ztratili? Přes Občanské forum.  ....

4 1
možnosti
JH

J85a55n 83H66l26e59d20í38k

27. 12. 2012 21:40

pane Komm, jste naivní idealista, takové hlupáčky nezkažené civilizací komunisté potřebují NEJVÍCE !!! Z hloubi srdce vám upřímně velmi přeji, abyste se dožil  velmi rychle, nejpozději r. 2014 vítězství KSČSSD v parlament.volbách. To budete koukat !

5 5
možnosti

Otázka zní, zda tzv. hnutí dekomunizace tento moment přibližuje, či oddaluje.

3 4
možnosti
Foto

S panem Hanákem nesouhlasím, jen bych se chtěl optat jak to odvedlo mou pozornost od aktuálch problémů? A nemůže být nástup komunistů do krajských vlád také jedním z aktuálních problémů?

2 5
možnosti

Ano, komunistický nástup může být aktuálním problémem, ale tato houba snad má nějaké podhoubí, z něhož vyrostla. Odstrante toto podhoubí,tedy neschopnou pravicovou vládu, a budete mít o mnoho aktuálních problémů méně.

4 3
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Vědec a fotograf, zajímající se o aktuální dění v této zemi.

Seznam rubrik