Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

maudite

19. 2. 2012 5:28
Problem ceskeho protestu

Nedovzdelany narod neznajici svoji skutecnou historii ,majici vybudovan zcestny nazor na  zivot a nabourane mravni hodnoty nikdy nemuze pochopit ze to co se mu deje je zakonitym dusledkem toho jak funguje karmicke zatizeni narodu. U  ceskeho obyvatelstva je naprosto zretelne nepochopeni podstaty problemu v cem prukopnikem zmaru je ceske skolstvi a hromadne sdelovaci prostredky. Proto jakekoliv protesty budou roztristene, neucelne a navic kontraproduktivni. Cesky fenomen zavist a "mala  domu" jsou zarukou, ze nikdy k zadnemu zlepseni dojit nemuze.

Politici  jsou jen obrazem naroda.

0 0
možnosti
JR

raz

18. 2. 2012 11:48
Autor má pravdu..je nutno změnit formu protestu

Víme, že proti tradičně pojatému protestu, který by mohl vládnoucí elitu skutečně poškodit (viz Vansdorf..například), nebude vládnoucí moc  váhat použít "tradiční" prostředky a to zejména policejní provokatéry jejichž mediálně hodně rozmazané činy (zápalné láhve, či rabování) popudí proti organizátorům veřejnost, následuje zásah těžkooděnců a účel protestu vyšumí. Je potřeba  aby se  důkladně naštvali mladí kreativci, odpoutali se od virtuální reality, sklouzli  do reality a vymysleli účinné formy protestu proti  korupčnímu systému vlády. Stejně tak, jak se "starší" přidali k protestům vyvolaných mladými v listopadu 1989 až tehdy, když viděli, že jsou účinné a že mohou vést ke změně, tak i v dnešní době budou schopni   opustit  své zakonzervované  "korektní" formy protestu (stávky, petice, demonstrace) teprve tehdy , když budou vědět, že svou aktivitiu mohou skutečně něco změnit. Ve většině "starších" už je zakotvena bezmocnost něco změnit, stejně jako ji měli za komunistů.  Bohužel!!

0 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

18. 2. 2012 0:49
Varnsdorf

Ve Varnsdorfu lide protestovali a rozhodne to bez odezvy nezustalo. Byli zmlaceni stejne jako za starych zlatych bolsevickych casu, jen proto ze vyjadrili nespokojenost s tim ze stat strka pred etnickou kriminalitou hlavu do pisku.

0 0
možnosti
MK

michael.komm

18. 2. 2012 18:43
Re: Varnsdorf

skutecne mate pocit, ze doslo ke zlepseni situace kvuli ktere protesty vznikly? nebo jen mistnim doslo ze demonstrace k nicemu nevedou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Vědec a fotograf, zajímající se o aktuální dění v této zemi.

Seznam rubrik