Tlustá Paris a Paroubkův oříznutý špek

Sarkozymu ořízli špeky an pádloval. Nikoliv zuřiví divoši, nýbrž kultivovaní redaktoři časopisu Paris Match, což mi připomíná dvě věci, jednak mou oblíbenou Paris Hilton, jednak Jiřího Paroubka. Paris Hiltonovou tím slovem Paris, napadlo mě, že by se mohly zdejší příslušnice zlaté mládeže jmenovat třeba Benátky nad Jizerou Schreiberová nebo Frýdek Místek Kellnerová. Anebo Nicolas Topolánek.  A toho Paroubka? Zejména kvůli špekům.

Kdyby totiž nějaký dostatečně servilní redaktor zeštíhlil Paroubka v lázních v Kežmarku, no ne zrovna na Martina Maxu, ale aspoň na baviče Petra Novotného, nemusela Petra Kováčová říkat, že na Paroubkovi je nejvíc sexy jeho mozek. Možná dokonce volala do Paris Matche paní Sarkozyová a seřvala tam šéfa, ať její muž vypadá k světu, neb ona přeci nebude za kovadnici, která chodí s nějakým špekounem. Ještě by jí mohl někdo podezřívat, že to dělá pro prachy, nebo proto, že jí fascinují mocní Maďaři.

Ale možná by Petra Kováčová taky říkala, kdyby měla Maxu nebo Novotného, že je na nich nejvíc sexy mozek.

Z čehož ovšem vyplývá, že když jste dostatečně vlivný, abyste mohl nechat oříznout svou fotku, nemusíte roztahovat nohy na těch strojích v posilovně, takže i možná Paris Hilton je ve skutečnosti tlustá ne jako Britney Spears, ale přímo jako Halina Pawlovská, jen má řádně ořezané fotky. A možná je Paroubek naopak štíhlý svalovec a nechává si odbornými redaktory břich přidělat, aby se ujistil, že ho jeho Petra má ráda opravdu pro ten mozek, a ne z nízkých pohnutek.

Otázkou ovšem je, zda se dá v novinách nebo v televizi taky oříznout mozek...

Autor: martin komárek | pátek 24.8.2007 17:40 | karma článku: 28,94 | přečteno: 3768x