Paris Hilton, Paroubek,Tlustý a sex

Paris Hilton bude prý zpívat v muzikálu. Paroubek zas dostal urážlivou zprávu o tom, že se po... Nebo můžu napsat posral, když to vysílala česká tedy veřejnoprávní, tedy naše televize v přímém přenosu? Paris se chce živit něčím jiným, než vlastní existencí, tedy zpěvem. To může mít pro lidstvo zhoubnější následky než globální oteplování. Václav Klaus by se měl přivázat k Paris, aby nevystupovala. Rozhodně je škodlivější než Kaplického knihovna.

Paroubek ví, že reklama se dá udělat i z hovna. Nebo je to slovo nepřípustné? Pro toho, kdo by myslel, že ano, odkazuji na slovo "knihovna", které ho obsahuje, stejně jako Jiráska. Jirásek je ale rozhodně nebezpečnější.

A Paroubek reaguje stylem jiráskovským.

Sprosté slovo působí mnohem děsivěji než odhalené mezinoží, což je báječná zbraň hvězd, o něž se nikdo nezajímá. Nechat si koukat prso, to už dělají jen bezdomovkyně. Paris ví, že v době postmoderní musí ukázat víc. Mezinoží, to je něco! A vidíte. Zas užívám sice neotřelého, jako by vyholeného, ale slušného slova. To, co ty dámy odhalily, nepojmenuji, byť je to dostupné dětem na dvě tři kliknutí. A kluci i holky zírají a zírají a zírají, protože je to zajímá.

Zajímavé je, že koukat se na to smí na serverech mládeži přístupných, ale psát se to nesmí.

Geniálně to vystihl nedávno se upálivší (nechtě) básník, myslitel a světec undergroudu, též udavač estébé Egon Bondy.

Napsal:

Dneska jsme se Ťapko měli

mrdal jsem tě po prdeli

dělat se to může

psát se o tom nesmí

tak jsme z toho celí nesví

 

Podléhá i citát zesnuklého klasika našim slušnostním předsudkům? Nevím.

Ale zpět k sexu. Pořád jsou lidé, kteří se živí vlastní existencí. Jsou to poslanci. Dokazuje to Tlustý, Hovorka a spol. Normálnímu člověku nikdo za to, co udělá rukou, nezaplatí. Jim ano. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: martin komárek | úterý 21.8.2007 13:52 | karma článku: 36,00 | přečteno: 7303x