Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petr987654321

15. 8. 2010 8:37
autorce

Příběh mne zaujal natolik že jsem si dohledal další blogy, kde mj. popisujete návštěvu lékaře:

http://mejsehezky.webovka.eu/documents/blog_1.php?entry_id=1237751567

http://mejsehezky.webovka.eu/documents/blog_1.php?entry_id=1237751470

Žádný systém se bohužel nezmění, pokud pochybení kohokoli (lékaře, učitele...) nebude mít mít konkrétní zpětnou vazbu, pokud lenost a chamtivost nebudou nevýhodné. Uveďte alespoň nyní jméno lékaře který se tak zachoval a kde konkrétně to bylo.

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

15. 8. 2010 9:21
Re: autorce

Milý Petře, těch návštěv bylo několik, lékařů také.. pokud myslíte mou gynekoložku, viděla mne naposled v ten den, kdy mne poslala do nemocnice, tedy před deseti lety. Pokud myslíte obvodní, nemáme jich tu tolik, aby lidé nepoznali o kterou jde. Měly jsme spolu rozhovor, kdy jsme si vyříkaly anonymní dopis, který přišel k ní do ordinace. Kdosi citoval mé články. Zajímavý rozhovor, ale přínosný na tolik, že už mou doktorku víceméně nezajímám. Faktem ale je, že jsem jednu událost řešila přes Svaz pacientů.

0 0
možnosti
M

motylek_02

14. 8. 2010 19:46
popisovane me prekvapuje

chapu ze lekari a sestry si v ramci zachovani vlastniho zdravi museji drzet odstup a pacienty vnimat jakkoliv jinak nez chudinky nad kterymi by si poplakali, ale krome systemu se jedna i o lidsky faktor. Tak jako zamracena prodavacka v obchode, nevrla trafikanta, ci drzkujici sestra nebo neochotna urednice....   to neni stat, to jsou jednotlivi lide. Maji za sebou urcita narizeni, nicmene prekvapuje me, ze neni bran v potaz i Vase potreba vozicku. Ja vim, dovolene, dlouhe objednaci terminy.... Byla ta sestra co s Vami delala ty testy neprijemna, nebo se clovek citi mizerne hlavne diky procedure a otazkam? Kazdopadne preju at mate vozik co nejdriv doma, a at si jeste stihnete uzit pekneho podzimu venku. A i kdyby ne, jaro je taky nadherne.

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

14. 8. 2010 21:16
Re: popisovane me prekvapuje

Ne, ne, sestřička byla moc příjemná, usměvavá a vstřícná. Omlouvala se mi za tak dlouhou dobu čekání na další prohlídku. Je mi i jasné, proč jsou obě prohlídky po určité době, psycholožka zřejmě nejdříc vyhodnotí můj první test než přistoupí k vlastnímu vyšetření, jen si také myslím, že by se to celé mělo nějak usnadnit. Ale ke konci testu jsem už zaškrtávala cokoli, jen abych to měla za sebou, unavená, spocená, s nutností si převléknout plenu jako inkontinentní. Nedivím se, že to mnohdy pacient vzdá..

0 0
možnosti
JP

johnpeters

14. 8. 2010 12:31
Docela mne

děsí nehumánost přístupu i systému.Přeji Vám,abyste to měla pod střechou,a  krásné nové prožitky!!R^;-)

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

14. 8. 2010 12:41
Re: Docela mne

Určitě se dočkám.. potřebuji inspiraci, dohnat obzor a sáhnout si na duhu.. jen mi je nyní jasné, proč jsem ve svém městě potkala jednoho jediného vozíčkáře.. smutné poznání.

Děkuju vám ;-D

0 0
možnosti
K

klikni.

14. 8. 2010 10:58
Držím palce

Moc hezky napsané, s tím psychologem jste mě dostala Ivetko,přeji Vám, abyste měla vozíček co nejdříve doma a mohla konečně vyrazit ven.

Mějte se hezky, přeji vše dobré.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1962x
Jsem optimistická vozíčkářka, rychlejší než vítr.. někdy..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy