Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vytvoření vlastní podprahové audio nahrávky.

Co je součástí podprahové nahrávky, ví zpravidla jen ten kdo tuto nahrávku vytvořil. Používáte-li audio nebo video s podprahovými informacemi z nespolehlivého zdroje, nemáte zaručeno vůbec nic.

Na Vaše podvědomí mohou působit i signály, které nemají s údajným zaměřením nahrávky nic společného a Vy aniž si to uvědomujete, budete konat i podle těchto signálů.
Jednoznačným řešením je, vytvořit si nahrávku ve vlastní režii, pak je zaručeno, že v nahrávce nejsou obsaženy žádné nežádoucí informace. Jenže, profesionální podprahová nahrávka je poměrně složitá činnost a při této činnosti jsou ovlivňovány stavy mozku a pokud si nejste jisti co se stane, může být výsledek katastrofální.
Působit na lidskou mysl a ovlivnit chování osob se pokouší znalci psychologie už více jak 100 let. Základy psychoanalýzy položil na počátku 20. století Sigmund Freud a mnohé z jeho poznatků jsou využívány psychology, psychoanalytiky a psychiatry, dodnes.
Ale již dříve výzkumy, jak přimět mozek chovat se podle požadavků, byly předmětem zájmu mnohých vědců. V roce 1839 německý vědec, Heinrich Wilhelm Dove objevil možnost, jak působit na mozek frekvencí mimo rozsah slyšitelnosti, to je pod úroveň 16-ti Herců. Většina mozkových frekvencí ovlivňující naše stavy a pocity je právě v oblasti mimo slyšitelnost. Naše uši jsou uzpůsobeny tak, aby frekvence pod 16 Herců nevnímaly, bez možnosti jakkoliv ovlivnit těmito nízkými frekvencemi a tímto způsobem, činnost mozku. To je i kdyby takto nízké frekvence v přírodě vznikly, nemohou nikterak působit naše chování, protože je prostě nemůžeme slyšet. Vědec Dove připravil mozku, respektive mozkovým hemisférám problém, zavedl k pravému uchu frekvenci 400Hz a k levému 410 Hz. Tento stav nemůže běžně nastat, aby do každého ucha zněl jiný tón. Dove vycházel z názoru, že mozek porovnává vnější signály a mozkové hemisféry na základě tohoto porovnání, určuji jak se bude mozek chovat. V případě různých frekvencí v každém uchu, reagoval mozek pouze na rozdíl těchto frekvencí a to bylo 10Hz. Mozek tedy reagoval na frekvenci 10Hz, kterou nemůžeme slyšet.
Různými měřeními však bylo zjištěno, že mozek je chopen reagovat i na jiný typ signálů a principiálně je zde využito chování dvou ladiček nebo kyvadlových hodin. Rozezníme-li jednu ladičku a vedle postavíme druhou, po chvíli zní i tato druhá ladička. Pověsíme-li dvoje kyvadlové hodiny vedle sebe a jejich kyvadla různě rozkmitáme, zakrátko se budou obě kyvadla pohybovat stejně a to s takovou přesností, že ani citlivé měřící přístroje nezaznamenají rozdíl.
Změníme-li amplitudu frekvence od maxima k nule 10x za vteřinu a posloucháme-li takový tón, měřeními bylo zjištěno, že mozek asi po pěti minutách tuto frekvenci převezme a reakce jsou při opakovaném poslechu neustále intenzivnější, až nakonec odpovídají této frekvenci. Mozek se v tomto případě chová jako jakási druhá ladička, či kyvadlové hodiny.
Podprahové frekvence navodí určitý stav, ale nejsou zaměřeny na konkrétní cíl. Již nacista Josef Gebels, po zkušenostech z koncentračních táborů, vyslovil jakousi poučku: „Stokrát opakovaná lež se stává pravdou“, čímž nepřímo řekl, že pokud budete svůj mozek masírovat sebevětším nesmyslem určitý čas, budete tomuto nesmyslu věřit a co je horší, budete se podle něho chovat i když naše okolí Vás bude mít za blázna, Vy budete přesvědčeni, že konáte správně. Součástí podprahové nahrávky jsou tedy i sugestivní sdělení a správným výběrem těchto sugescí můžeme svoji činnost ovlivnit tak, aby jste byli ve správný čas na správném místě.
Nicméně, na úrovni nejvyšší, tedy státní, je používání podprahových signálů k nevědomému ovlivňování osob, ve většině států světa, zakázáno. Každého jistě napadne, proč by bylo zakázáno něco, co by nemělo význam a zákaz vydává stát a ten bez důkazů a podkladů taková rozhodnutí jen tak neučiní. To je důkaz váhy podprahových signálů.
Chcete-li však zajistit, aby informace v podprahové nahrávce byly plně pod Vaší kontrolou nezbývá, Vám nic jiného, než si zřídit vlastní audio studio.
Jak si vytvořit vlastní podprahovou nahrávku, včetně software a kompletního manuálu naleznete na webových stránkách:

www.interierkm.cz/r.html

Kolísek /senior/.

Autor: Miroslav Kolísek | pondělí 19.4.2010 11:36 | karma článku: 16,05 | přečteno: 4145x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 719x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 675x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 885x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě.

7.7.2015 v 0:00 | Karma: 6,77 | Přečteno: 325x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ani vás nepustí do haly. Podvodů při prodeji lístků na MS v hokeji přibývá

6. května 2024

Organizátoři i policie varují: Kupovat vstupenky na mistrovství světa v hokeji od někoho jiného než...

Katar plánuje vyhoštění lídrů Hamásu, ale není kam. Jordánsko je zpět nechce

6. května 2024

Premium Katar je místo, kde si lídři teroristické organizace Hamás léta užívali pětihvězdičkového luxusu....

Za bydlení politiků platíme tisíce, vládní byty a vily mnozí z nich nevyužívají

6. května 2024

Premium Stát jen za tento rok zaplatí za bydlení v Praze mimopražského ministra školství Mikuláše Beka...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz