Vliv podprahových informací.

Náš mozek a nervová soustava jsou programovatelné. Naučit se používat správné termíny, vybírat správné způsoby myšlení a konání směřující k vašemu cíli, může být složité, ale s pomocí výkonného počítačového systému je to možné.

Na vědecké úrovni se zjistilo, že úspěšní lidé používají při své práci podobné, až shodné modelové vzorce chování a zároveň, že tyto vzorce je možné převést do různých oblastí profesního i osobního života. Z toho vyplývá jednoduché poznání: „Neučte se na vlastních chybách, využijte poznatku o těch nejlepších.“ 
Náš život by měl být aktivní, protože pokud něco nezkusíme, ničeho nedosáhneme. Žijeme-li v problémech a falešných iluzích, nemáme šanci cokoliv pozitivního vytvořit, protože naše psychika to nedovolí a nepříjemností jen přibývá. Existují techniky, které náš psychický a potažmo fyzický stav dokáží změnit. Zpravidla jsou však časově i finančně natolik náročné, že se stávají pro většinu nedostupné.
Pozorováním můžeme zjistit zvláštní schopnost lidské populace, vstupovat do vyježděných kolejí a dělat stejné chyby, ať již v komunikaci, v plánování, v rozhodování, ale i v partnerských vztazích. Mnohdy volíme stejně nevhodné postupy, stejně nevhodné partnery, ztrácíme čas, zdraví, léta života i peníze. Jestliže děláte  to co je běžné a stereotypní, nedosáhnete žádných jiných výsledků, než běžných a stereotypních. Pokud váš život takto funguje, zkuste dělat něco jiného a v tom jiném hledejte zábavu a radost.
Takto se to jednoduše řekne, ale kdo z nás ví co chce vlastně dělat, aby mu práce přinášela nejen užitek, ale i příjemný pocit. To co jednomu působí radost, je jinému odporné, i když se tyto pocity zrodily v přibližně stejných lidských mozcích. Pocit patří mezi kongitivní, tedy neměřitelné funkce a je to produkt nejsložitějšího lidského orgánu, mozku. Dokážeme-li ovlivnit činnost mozku, můžeme měnit nejen pocity a zvyky, ale vlivem toho i svůj fyzický stav. Již nacista Josef Gebels, po zkušenostech z koncentračních táborů, vyslovil jakousi poučku: „Stokrát opakovaná lež se stává pravdou“, čímž nepřímo řekl, že pokud budeme svůj mozek masírovat sebevětším nesmyslem určitý čas, budeme tomuto nesmyslu věřit  a co je horší, budeme se podle něho chovat i když naše okolí nás bude mít za blázna, my budeme přesvědčeni, že konáme správně.
Pokud sklouznu k politice, tak zastánci ODS tvrdí, že jen jejich strana koná správně, totéž tvrdí ČSSD, ale i komunisté. Tyto strany se navzájem označují jako bláznivé a že podmínky jejich volebního programu jsou nereálné.  Teď musím říci, i když tím své ambice nikterak neposílím, tak mozky ortodoxních zastánců jakéhokoliv politického směru jsou zmasírované a oni jsou nejen přesvědčeni, že přemýšlí správně, ale bohužel pro nepolitického občana i tak konají.
Vrátím se však raději k tématu podprahových signálů o kterých se tvrdí, že jimi lze činnost mozku ovlivnit. Jedná se především a výhradně o pozitivní informace i když mozek je údajně více nakloněn negacím. Takže i podprahových informací se dá zneužít, naštěstí vyrobit kvalitní účinnou podprahovou informaci, není jednoduchá záležitost a pokud někdo tvrdí, že tomu tak není, nemluví pravdu. I když se v našich podmínkách o podprahových informacích mnoho nedovíte, výzkumem mozku a vědomí se zabývají světové kapacity v této oblasti a jejich zjištění jsou tajná. Přesto však čas od času nějaká informace prosákne a na to my amatéři čekáme, abychom mohli odvodit a vytvořit něco, abychom lidský život zpříjemnili.

Na mém webu www.interierkm.cz/r.html je popsáno co o podprahových informacích vím a jejich využití při celkové regeneraci organismu.

Kolísek /senior/.

Autor: Miroslav Kolísek | čtvrtek 1.4.2010 16:05 | karma článku: 7,41 | přečteno: 836x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62