Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Možná by pro některé diskutující bylo nejlepší, kdyby si něco více o vědci Rifovi přečetli, než se tady začnou vyjadřovat. 

http://www.jtresnak.com/index.php?a=25

0 0
možnosti
Foto

Sám mám jednoduchý Zapper, takže určitě pokračujte, zajímá mě to, protože udělat jednoduchý interface pro PC by neměl být takový problém. Samozřejmě by bylo vhodné dodat, že se jedná o jeden díl skládačky a dalšími jsou strava, tedy kyselost/zásaditost organismu (kyselost=rakovina), sport a tím patřičné prokrvení tkání a vyplavení škodlivin, s tím velmi souvisí pitný režim, který většina lidí nedodržuje a pak se diví, že je bolí hlava a mají organismus zanesený škodlivinami (a nemusí to být žádná zvláštní voda, ale bohatě stačí bylinné čaje z převařené vody, lehce filtrované). Záměrně se nepouštím do oblasti meditace ;-). Velmi důležitá je pravidelnost toho všeho. Může vzniknout zajímavý seriál.

1 1
možnosti

Problém je, že "překyselení" organismu neexistuje. pH se musí pohybovat v rozmezí 7,45 - 7,55. Když klesne, nenastane chronická nemoc, ale poměrně rychlý rozvrat homeostázy a smrt. Ani nebylo nikdy prokázáno, že by se v těle usazovaly nějaké škodliviny, natož aby se vyplavovaly sportem...

3 0
možnosti
Foto

Buď jste Gabriel, nebo si tu děláte reklamu. Což se nemá.

2 1
možnosti
JH

1. Nikdy jsem neslyšela, že by mikroorganismy vysílali nějaké frekvence. I kdyby je vysílali, tak zjistit frekvence různých bacouchů by byla úmorná práce vyžadující špičkové vybavení.

2. Pokud by to mělo zabíjet i viry, tak není nic snazšího než vyléčit člověka s AIDS a nesporný důkaz o funkčnosti metody bude podán.....

3 1
možnosti
Foto

nečetl jsem v blogu, že by mikroorganismy měli něco vysílat. Autor tvrdí, že vlivem frekvencí vybuzených jeho zařízením se potvůrky rozkmitají, stejně jako se rozkmitají i buňky těla, ve kterých parazitují. Frekvence kmitání, která má potvůrky ničit, nemá buňkám těla škodit. Když vir obsadí buňku, nechápu, proč by měla mít taková buňka nižší kritickou frekvenci, než zdravá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz