Odpovědi na diskusní příspěvky:

Klaus, Parobek, Topolánek, porno, sex a státní dluh. Moje odezva na diskusi k původnímu článku.
  1. rezjir
    Ano, banky půjčí státu peníze, protože se jej v určitém smyslu bojí, ale banky ani stát žádné peníze neumí vydělat jinak, než zvýšením poplatků nebo daní. Je logické, že tyto peníze sedřou z nás obyčejných občanů, daňových poplatníků. Ještě máte chuť fandit bankám a státu?
  2. macek+
    Nesdílím s Vámi názor, že tento systém byl nastolen s hora, milion lidí na Strahově chtěl změnu. Tehdy v eufórii většina nepředpokládala, že se k moci dostanou chamtivci a nenažranci a že po dvaceti letech se budou obyčejní lidé  strachovat o existenci.
  3. Josefmm
    Toplánek je politik a jeho výroky slyší celý národ a je to především jeho chyba, že si toto neuvědomuje. Při poměrném volebním systému, bude, ať se nám to líbí nebo ne, výsledek blízký, levice - pravice  50 na 50. Půlka národa bude skřípat zuby a druhá půlka bude nadšená. Je to správně? Podle mě, bychom se měli být spokojeni všichni.
  4. Stará kára
    Možná máte pravdu, že jsem žil v nevinné nevědomosti, ale použiji citát z bible, „Nevědomost hříchu nečiní“, patřil jsem k těm, jehož rodiče jen tvrdě pracovali a přesto, že si jich hluboce vážím,  /jsou mnoho let mrtví/, neodkázali mi nic co by stálo za zmínku. Prostě jsem jen pracoval a podle mého i dobře žil. Někomu je to málo, ale já jsem byl spokojen.
  5. vaclavdobrovolny
    Byl bych docela rád, kdyby Vám vaše názory vydržely. Myslíte si však, že dnes je vše podle práva. V jistých kauzách figurují právníci a tvrdí se o nic, že to jsou zločinci.
  6. stařec bez moře
    Socialismus a dnešní dobu srovnávat nelze, ale řekněte to těm, co tato srovnání používají pro svoji politickou kariéru.
  7. Romik
    Vždy mě fascinuje, když někdo přiměřuje zámořské státy k našim poměrům. Jsou to úplně jiné země s jinou kulturou a tradicí. Mám obchodního partnera v Kanadě a tomu zůstává rozum stát nad tím, co si všechno necháme líbit. Není to ve státním zřízení, ale v lidech.
  8. cenzorisko
    S Vašim názorem souhlasím.
Autor: Miroslav Kolísek | čtvrtek 25.3.2010 11:24 | karma článku: 5,77 | přečteno: 421x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62