Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Napij se synečku napij, ale kvalitní vody...

Lidské tělo je z převážné části voda. Voda je život a našim zájmem by mělo být, abychom pili vodu co nejkvalitnější a protože voda má tendenci svoje vlastnosti přenášet a pitím energeticky mrtvé vody, kterou zpravidla nakupujeme v obchodech, kazíme vodu našeho vlastního těla.

Pak potřebujeme více lékařskou péči a léky, které náš organismus udržují v provozu schopném stavu. Léky léčíme většinou následek, ale příčina je někde jinde, třeba v pití obyčejné vody.
Voda nejrozšířenější látka na Zemi, doprovází nás na každém kroku našeho života. Víme však, jaká tajemství v sobě voda ukrývá? Odkud se vzala? Vždyť vody je na Zemi právě tolik, kolik jí bylo v okamžiku, když vznikal náš svět.
Pečlivý výzkum zaměřený se soustředěním na vodu, která je nejen pouhou fyzikální substancí, je to určitý pojem spojený s přístupem k životu. Na světě není nic měkčího a poddajnějšího než-li voda. Zároveň dokáže být natolik silná, že rozdrtí i skálu, nikdo ji není schopen ovládnout, ačkoliv je každému dostupná. Poddajná látka zdolává pevné a nepoddajné látky, látky měkké i tvrdé a neví se proč to tak je i když voda se odedávna zkoumá. Oproti jiným kapalným látkám vykazuje řadu výjimečných vlastností fyzikálních i chemických. Není vysvětleno proč se hustota vody při minusových teplotách zvětšuje a při plusových naopak snižuje. U jakékoliv jiné kapalné látky je tomu přitom naopak. Tuto unikátní vlastnost se lidé naučili využívat již v dávných dobách. Severní národy s pomocí vody dobývaly kámen, když ji v době mrazů vlévaly do trhlin ve skalách. V jižních oblastech k dobývání používaly dřevěný klín, který poléváním vodou zvětšuje svůj objem a dokáže rozervat skálu. Až mnohem později vědci zjistili, jak ohromný tlak je voda schopna v pórech a kapilárách vyvinout. Při klíčení zrna v momentě prorůstání na povrch, může tlak dosáhnout až 400 atmosfér. A to je i důvod proč rostliny dokáží prorůst tvrdými povrchy cest a chodníků. Molekula vody má specifické vlastnosti a není látka ve které by se spojovalo tolik anomálií. Anomálie vody podporuje život na naší planetě a vlastnosti vody jsou v podstatě unikátní. Dosud nikdo nedokázal vysvětlit proč zrovna voda je jedinou látkou na Zemi, která existuje ve třech skupenstvích, plynném kapalném a pevném. Proč má voda tak vysoké povrchové napětí a projevuje se jako nejsilnější rozpouštědlo planety? A jaký způsobem putuje vysoko do korun stromů, překonávaje tlaky desítek atmosfér?
V utajovaném vojenském středisku pro výzkum zbraní hromadného ničení, kde se mnoho let vyvíjely bakteriologické zbraně nové generace, na uzavřeném setkání, kde byly hodnoceny výsledky práce, pro zúčastněné nastává neočekávaná situace. Všichni účastníci setkání jsou odvezeni do nemocnice se symptomy otravy z jídla. Bezprostředně probíhá vyšetřování, ale kromě sklenic vody na stole vědci nic jiného nekonzumovali. Je tedy detailně prověřeno chemické složení vody, ale žádná příměs nebyla nalezena. Příčinnou otravy tedy byla obyčejná voda a případ zůstal nevysvětlen. Po dvaceti letech vznikla zajímavá hypotéza, která mohla toto nepředvídatelné chování vody vysvětlit. Voda má paměť, výsledky experimentů prováděných po celém světě ukazují, že voda přijímá a zaznamenává obrazy a děje odehrávající se v jejím okolí. Vodu jednoduše stačí vystavit určitému prostředí nebo působení a ona si tuto informaci uchová ve své paměti. Takto již asi uvažovali naši předci, když desinfikovali vodu ve stříbrných nádobách. V současné době je to nejjednodušší příprava antibiotika a proto americká armáda v Afganistánu  a Iráku používá tak zvanou stříbrnou vodu.  Jak vůbec může existovat taková voda? Vstřebáváním informací voda získává nové vlastnosti, nemění se však její chemické složení, které bylo považováno za nejvýznamnější charakteristiku, což nové objevy zcela vyvrací. Struktura vody je tedy mnohem důležitější než její chemické složení. Struktura vody znamená, jakým způsobem jsou molekuly vůči sobě organizovány. Molekuly vody se dokáží seskupovat do různých formací, klastrů, které umožňují vepsání informací jako na jiný datový nosič. Znamená ale daleko více a to, že voda vidí, slyší a cítí. Odstraníme-li působení světla na vodu, voda ihned reaguje, je tedy citlivá na působení elektromagnetického pole a to je i důvod proč se jinak chová vegetace  v oblasti působení vedení vysokého napětí. Voda po chemické stránce stále zůstává vodou, ale mění se její struktura. Moderní měřící metody jsou schopny určit, že v každém klastru se nachází přibližně 440 tisíc informačních panelů, přičemž každý z nich je utvářen vlivem okolního prostředí. Vlastnost vody vytvářet struktury klastrů potvrzuje hypotézu zaznamenávat informace, lze říci, že svým způsobem se jedná o úžasný počítač, určitý druh paměti a úložiště dat.  Jakmile se zjistí jak je vše organizováno a jaká je molekulární struktura vody a že právě lidské emoce, ať již pozitivní nebo negativní ovlivňují vlastnosti vody, bude k dispozici materiál nevídaných možností.
Skupinka lidí působí svými emocemi na kádinky s vodou, které jsou před ně postaveny. V prvním případě zahrnovali vodu samými pozitivními emocemi, láskou a něžností. V druhém případě působili na jinou kádinku opačnými negativními emocemi, strachem zlobou a nenávistí. Vody v obou kádinkách byly podrobeny přesným analýzám, každá z nich vykazovala zcela odlišné vlastnosti. Láska zvyšuje energii vody, stabilizuje jí. Negativní emoce kvalitu vody výrazně snižují. Podle Dr. Emota , zabývajícím se výzkumem vody mnoho let, je voda skutečně paměťové medium. V laboratorním prostředí je voda nejprve vystavena určitému prostředí nebo emocím, pak je voda hluboce zmražena a její krystaly jsou sledovány pod mikroskopem. Voda stimulovaná negací vykazuje nepravidelné těžce narušené krystaly, kdežto voda ovlivněná pozitivně, vytváří pravidelné oku lahodící obrazce. Současné technologie umožňují vodu cíleně strukturovat a výzkumné laboratoře potvrzují, že použití takovéto pozitivně strukturované vody při klíčení semen sóji, je šest krát rychlejší, než pří použití běžné vody. V praxi při experimentech, strukturovaná voda zkracuje dobu zrání ovoce a zeleniny a několikanásobně se zvyšuje koncentrace mikroelementů a rostlinných bílkovin. Je na první pohled patrné, že oproti ostatním rostlinám, vykazují zalévané strukturovanou vodou pevnější stavbu, jsou delší a silnější. Podobně je tomu i u plodů a je tedy možné s určitostí potvrdit, že struktura vody velmi ovlivňuje růst a dozrávání ovoce a zeleniny. Je zajímavé, že strukturované vody je pro zalévání zapotřebí o dvacet procent méně, při dosažení stejného efektu a to bez použití jakéhokoliv hnojiva. Chemické složení vody zůstalo přitom naprosto stejné. Tyto jevy jsou již dnes vědou popsány, ale není vyjasněno proč tomu tak je. Člověk je v závislosti na věku složen ze sedmdesáti až devadesáti procent vody, s pitným režimem přibližně dva a půl litrů vody za den. K tomu aby se voda dostala do našich domovů, musí absolvovat dlouhou a nepříjemnou trasu někdy i stovky kilometrů. V přírodě tečou potoky rozmanitým terénem a je tedy jasné, že potrubí a moderní dopravní systémy jsou pro vodu nepřirozeným prvkem, voda ztrácí přírodní informace a svoji původní strukturu. Při pozorování krystalů vodovodní vody zjistíme, že jsou určitou měrou deformované a chybí řád a symetrie. V systémech pro vytápění voda časem přichází o svou energii a má tendenci se kazit a naopak vstřebává energii ze svého okolí. Na molekulární úrovni utváří voda strukturu podobnou  spirále DNA a bez přítomnosti vody by spirála DNA nemohla existovat. Voda také vytváří strukturu proteinů, bez ní by tyto struktury byly nefunkční.
Je zajímavé pozorovat vlastnosti vody v extrémně slabých magnetických polích, které jsou desettisíckrát slabší než magnetické pole Země a jsou tedy bezvýznamné z pohledu současné vědy. Do vody, na kterou bylo takto působeno, byly umístěny ryby a ukázalo se, že tyto ryby měly zcela odlišné chování od  ostatních. Objevily se šedé pruhy na bříšku u všech samců naráz, objevily se též barevné skvrny, došlo tedy ke změně fenotypu. Výsledky experimentu odhalily nejen vizuální změny, ale i změny v chování ryb. Ryby začaly reagovat na vnější podněty jako kdyby měly kolektivní rozum a to bylo způsobeno působením na vodu. Radioaktivní záření mění výrazně vlastnosti vody a v případě, že takovou kontaminovanou  vodu pijeme my nebo i zvířata,  dochází ke změnám mozku, narušení mozkomíšního moku a nedá se přepokládat jak se člověk nebo zvíře zachová.
V prestižních laboratořích by sledován energetický potenciál vody. Vše co se vloží do silného magnetického pole, emituje světlo, čím větší energií vládne objekt, tím jasnější je jeho vyzařování. Vzorek vody z horských pramenů Venezuely byl porovnáván s obyčejnou vodou a ukázalo se, že v tomto ohledu  je až čtyřicet tisíc krát  aktivnější oproti obyčejné vodě. V principu by se dalo říci, že se jedná o dvě rozdílné substance. V oblasti, ze které byly vzorky použity, žijí indiáni, jsou šťastní a vůbec netouží po naší civilizaci. Pokud změříme vlastnosti vody prodávané v lahvích o které výrobce prohlašuje, že je nejlepší na světě, výsledky ukazují, že se jedná v podstatě o mrtvou vodu. Je sice čistá, obsahuje přidané minerály, ale chybí jí energie a život. Člověk obvykle nepozná rozdíl mezi přírodní  a chemicky ošetřenou vodou, nicméně třeba pes si jednoznačně vybere přírodní vodu, protože je nasycena přírodními energiemi. Voda jejíž molekuly jsou snadno pohyblivé, hraje roli v tom, jak si naše mysl ukládá vzpomínky, voda je tedy zapojena do formování bitů informací v mozku.
Při prvním odběru krve u testované osoby zjistíme, že červené krvinky se sdružují na jednom místě, protože ztratily energetický potenciál. Vypitím strukturované vody  se vlastnosti přenášejí na organismus a po dvanácti minutách se odebere znovu vzorek krve a rozborem s pomocí speciálního mikroskopu můžeme vidět že došlo k oživení  buněk, jejich energetický potenciál se změnil natolik, že je můžeme odlišit jednu od druhé. To umožňuje zvýšený přísun kyslíku a my můžeme spatřit, že uvnitř buňky se objevuje nové jádro a to způsobilo pouhé vypití strukturované vody.
V roce 1995 Dr. Masaru Emoto jako první zaznamenal vliv zvuku na kvalitu vody, vystavil ji hudbě, poté ji hluboce zmrazil a pozoroval její krystaly a zjistil, že voda reaguje na zvuk a podle toho utváří specifické krystaly. Nebylo zaznamenáno, že by na koncertě klasické hudby, došlo k incidentům, které provázejí rock či metal. Na duchovní úrovni v případě negativního prostředí a myšlenek si vytváříme negativní signál, čímž kazíme vlastní vodu v těle, které je složeno ze sedmdesáti pěti až devadesáti procent vody. Opakovaně prováděný experiment, který dává shodné výsledky, je rozdělení vody z jedné nádobky na dvě části. Na jednu baňku se působilo zdrojem, který měnil její strukturu a tedy i kvalitu. Avšak voda v druhé baňce na kterou působeno nebylo, začala postupně získávat tutéž strukturu a vlastnosti. Pomocí již velmi slabých energií lze ve vodě vytvořit jakýsi obraz i na ohromné vzdálenosti.
Mnoho vlastností vody zatím nedokáže fyzika a chemie vysvětlit, možná to nejsou ty správné vědní obory, které jsou schopny tajemství vody rozplést. To že voda má vlastnosti a dokáže uchovat informace je dokázáno, ale jak se to stane a proč tomu tak je, se zatím neví.

Chcete-li získat strukturovanou vodu nahlédněte na www.reg.interierkm.cz tam je popsáno jak to udělat.

Kolísek /senior/.

 

Autor: Miroslav Kolísek | úterý 9.8.2011 20:35 | karma článku: 14,02 | přečteno: 1760x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 719x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 675x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 885x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě.

7.7.2015 v 0:00 | Karma: 6,77 | Přečteno: 325x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Chceme osvobodit Haiti, říká šéf gangu. Je na seznamu nejhledanějších lidí FBI

30. dubna 2024  20:16

Stíhá jej haitská policie, je na seznamu deseti nejhledanějších lidí americké FBI a OSN na něj...

Hackeři nabourali web běloruské KGB. Zveřejnili udání a nabídky, i z Česka

30. dubna 2024  20:16

Hackeři sympatizující s opozicí proti autoritářskému režimu běloruského prezidenta Alexandra...

Antivax fanatik rozhodne. Kennedy je klíčem k volbám, uškodit může všem

30. dubna 2024

Premium Robert F. Kennedy Jr. je přehlíženým kandidátem v boji o Bílý dům. Syn někdejšího senátora a...

I na čarodějnice padaly rekordy. Nejtepleji bylo severně od Prahy

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  19:46

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz