Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

25. 3. 2010 20:54
Ještě, že jste nenabídl volební barvu.

Jestli se Vám stýská, tak volte socialistického neposkvrněného inženýra ROKA. To Vám vaše bývalá strana jistě i odpustí.Rv8-o

0 0
možnosti
MK

amiko

25. 3. 2010 11:11
Odpovědi na diskusní příspěvky.

Jako autor tohoto článku bych rád reagoval na všechny příspěvky zvlášť, ale vzhledem k tomu, že tento blog používám krátce, nemám zatím možnost diskutovat neomezeně. Pokud vás zajímá moje reakce na diskusní příspěvky, jsou na mém soukromém blogu na adrese:

http://kolisek.blog.idnes.cz/

Kolísek /senior/. !!

0 0
možnosti
RR

rezjir

24. 3. 2010 20:31
Když je stát tak špatný hospodář

tak mi vysvětlete, že banky, spořitelny a fondy půjčí státu úvěr s úrokem 5%, kdežto vám i mně s 16% ?

A  kdo ty úroky dostane? Přece harpagonci, kteří do těch bank přinesli ty vklady, které by tam jinak bez užitku ležely?

A vzhledem k tomu, že ze soukromníků mají evidentně ty banky vyšší získ, tak se evidentně jedná o nevyužité peníze, které  evidentně jsou investovány do rozvoje republiky, např. na vědu a vzdělání.

0 0
možnosti
M

mmacek+

24. 3. 2010 20:25
Tento systém byl nastolen shora stejně jako Únor 48

a nedá se říci, že by se většina lidí měla nějak špatně. Je to tím, že skoro 20 let se prožíraly národní zdroje. Nyní jsou bohužel již vyčerpány, tak se bude muset sáhnout do kapsy občana. Není na místě nad tím lamentovat, prostě si to ten dav v Listopadu na náměstích vyřval.

0 0
možnosti
JM

Josefmm

24. 3. 2010 20:15
VÝZVA !!!§§§

Vyzývám všechny slušné lidi, aby podali trestní oznámení na Miroslava Topolánka pro jeho fašistické výroky, že nevoliče ODS, (konkrétně voliče ČSSD) je potřeba zavřít a kopat.  Typické pro tohoto fašistického primitiva je skutečnost, že voliči KSČ mu nevadí. Aspoň je nejmenoval. Ví, že se na ně ODS v případě potřeby může spolehnout (jako už vícekrát-viz volbu prezidenta, kde mu nevadili ani STBáci, s kterými se domlouval samotný Klaus)

Topolánkův výrok je přímé flagrantní porušení demokracie! Jeho výhružky nocí dlouhých nožů a výroky typu „es kommt der Tag“ i jeho věrný Dalík Bormann svědčí o dlouhodobé inklinaci k fašismu. Je třeba mu připomenout, že jeho den už přišel!

0 0
možnosti
VC

vena65

24. 3. 2010 21:06
Re: VÝZVA !!!§§§

Nevyzývejte a podejte. Předtím se ale raději podívejte na celé video, abyste nebyl za blbce.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 3. 2010 20:09
"Nechci říct, že se nic nevybudovalo. Ale s jakými náklady"

Hmm. A s jakými náklady se vybudovaly ty přehrady a dálnice (fakticky jedna)? Víte to?Sdělil to někdo? Uměl byste to porovnat?

Jediný rozdíl: Nikdo - politici ani média - vám nevtloukal do hlavy, že se krade. A tak jste byl v nevinné nevědomosti spokojen.

0 0
možnosti
VD

vaclavdobrovolny

24. 3. 2010 20:08
právní chyby komunismu

největším prohřeškem komunismu bylo potlačování práv osob vlastnících určité množství půdy, byli mimojiné odsuzováni obecními úřady, tedy nikoliv podle práva, v rozporu s principy demokracie. Toto je názor studenta práv, který už přečetl tisíce stran o právu a jeho podobách, já sem v té době nežil, ale neobhajuji ji

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

24. 3. 2010 19:51
Srovnávat socialismus a dnešek nelze.

To je jako srovnávat holky a vdolky. Někdo je na holky, jiný na vdolky a někdo si dá obojí. Za socialismu se jelo na půl plynu, nedokázal lidi ani firmy vyhecovat k výkonům. Vzpomeňte jak dlouho se stavělo, chyběly materiály na výrobu, chyběly hotové výrobky na trhu. Dnes je všechno k mání. Zase se daleko víc krade. V čem se nic nezměnilo? Lidi jsou zase stejně apatičtí.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 3. 2010 20:14
Re: Srovnávat socialismus a dnešek nelze.

Opravdu se víc krade?  Nebo se o tom víc kecá? Vy jste si někdy přečetl v Rudém Právu o krádežích (řekněme) okresního či krajského tajemníka. Ani náhodou - redaktorovi ani šéfredaktorovi se do lochu nechtělo. To ovšem neznamená, že nekradli. V tom je ten hlavní rozdíl: tehdy nám lili do hlavy světlé zítřky, dnes spálenou zemi a rozkradené fabriky (kde tedy vlastně pracujeme?). Problém je v tom, že po stém opakování těm hlodům 95 % obyvatel uvěří.

0 0
možnosti
RK

Rommik

24. 3. 2010 19:41
Autore, promiňte, ale ...................

.............pokud to bylo za komunistů dobré, tak kde je tento systém ? A ještě otázka - v Kanadě, USA, Německu, Francii či Austráli se nestavěly dálnice, domy, byty a pod. ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz