Viděl jsem to zítra

Stejnojmenná kniha, jejíž titul, zdánlivě obsahující protimluv, nás uvádí do reality, která je pro většinu obyvatel této planety ještě těžko uchopitelná. Minulost, přítomnost i budoucnost jsou zde tady a teď.

Autorka knihy, Júlia Sellers, popisuje stavy a schopnosti svého manžela (a v závěru knihy i své), jež by někdo označil za psychické poruchy. Jenže on není nemocný, on má aktivovány mimořádné schopnosti a kdo něco podobného neprožil, jen obtížně jejich existenci připouští.  

Ti, kteří nikdy nic převratného nevymysleli, akademické tituly a postavení získali na základě reprodukce a rozvoje toho, co vytvořili jejich předchůdci, aniž by zkoumali, zda je to pravdivé, se soustřeďují do klubů skeptiků. U nás například si takový klub dal název Sysifos. Co neznají, neumí pochopit a vysvětlit, tomu udělují bludné balvany.

Kniha v originále „Videl som to zajtra“)* by zcela určitě takový balvan obdržela. Její chápání vyžaduje překročit hranice běžného „vědeckého“ poznání.

Přitom jde o zdařilý popis reálné životní zkušenosti, kterou autorka doplňuje vlastním zdůvodněním, k němuž je možné mít výhrady.

V návaznosti na můj poslední článek, mi volala paní, že má neřešitelný psychický problém. Psychiatrie ho nechápe a neví si s ním rady (navrhuje trvalý útlum pomocí psychofarmak). Byla i u (v minulém článku) vzpomínaného psychiatra MUDr. Hrabánka, ale ani zde neuspěla. Její problém má s největší pravděpodobností souvislost s „vytělesňováním" energetické podstaty člověka "duše“ o němž je právě tato kniha. Motivovala mě k napsání tohoto článku. Možná je více lidí, kteří potřebují pochopit, že nejsou sami, komu se něco podobného děje. Tato kniha jim pomůže.

Je velice zajímavá pro čtenáře, který je již dostatečně vyspělý a tuto problematiku chápe. Otevírá okno ale i těm, které zajímá, jak lidská bytost funguje. Je i pro všechny, kteří hledají nové poznatky a jsou ochotni připustit, že existují i takové jevy, na které současná věda nezná odpovědi. Ale to přece neznamená, že neexistují.

Je známé, že barvy jsou projevem vlnové délky energie, kterou dané objekty vyzařují. Překvapilo mě, že obal knihy je celý černý s bílými písmeny. Prostředí, v němž se energetická podstata autorčina manžela pohybuje, je zaplněno černou energií. Přesto je přesvědčena, že manžel patří k bytostem světla.

Kniha je zajímavá tím, že popisuje principy a schopnosti, které fungují univerzálně – jak u bytostí temna, tak i světla. Záleží pouze, k jakému účelu se tyto schopnosti využívají. Světelné bytosti kmitají na těch vyšších frekvencích blížících se té, jíž nazýváme láskou. Nevím, zda v tomto případě o něco takového jde.

V každém případě však přečtení této knihy, která je zatím pouze ve slovenštině (autorka je Američanka slovenského původu), pomůže mnoha lidem otevřít nové obzory.

 

)* Kniha „Videl som to zajtra“, autor Júlia Sellers, vydáno vlastním nákladem, web autorky: www.juliasellers.sk. 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 3.12.2017 9:00 | karma článku: 12,52 | přečteno: 781x